Beoordelingen van Bun Rotterdam

Recente recensies

5.0
Brigitte
25 juni 2022

Was heerlijk!

Anoniem
25 juni 2022

Zoals altijd, ongeëvenaard

Marieke
24 juni 2022

Heerlijk, alleen nooit op de tijd klaar waar je vooraf voor bestelt haha. Maar de bun maakt veel goed :)

Q
22 juni 2022

was tantu lekker

Stevie
22 juni 2022

Ik bestel wekelijks bij jullie. Echt de beste broodjes v Rotterdam en ver daar buiten. Maar de laatste tijd worden mijn opmerkingen bij de bestelling niet meer gelezen. Denk hierbij aan géén saus of graag door midden snijden. Willen jullie hier wat scherper op zijn? Muchos gracias.

Reactie van Bun

Excuses! Hij was wel zonder koreaanse chilisaus gemaakt toch? Kan ik me herinneren. We hadden er wel de chilimayo op gedaan omdat we dachten dat je dat wel wilde. Gr Max

Nathalie daka webshop
18 juni 2022

Ze waren heerlijk

Daan
17 juni 2022

Broodjes was erg goed. Zat alleen verkeerde drankje bij de bestelling. Kan gebeuren

Janou
12 juni 2022

Heerlijk rijk gevuld broodje met een heerlijke smaak van kruiden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fleur
12 juni 2022
Sarah
12 juni 2022
Moreno
10 juni 2022

Super zo als gewoonlijk! Aanrader................................:)

Tim
9 juni 2022

Jullie hebben een fijne app om de bestelling te doen. Broodjes zijn erg goed. En de bestelling is op afgesproken tijd aangekomen. Aanbevelingswaardig!

Moreno
9 juni 2022

Super lekker komt zeker terug!

Fleur
6 juni 2022

Weer geweldig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cato Simon
4 juni 2022

10/10

Nathalie daka web
3 juni 2022

De broodjes waren weer heerlijk

Anoniem
29 mei 2022

Altijd super service en lekkere broodjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Royale with Cheese
28 mei 2022

Ugh, the Kip Royale is the Best Sandwich I've had in ages! Super delicious and packed with flavour and also a nice kick from the jalapeños. These guys don't disappoint. The only bummer is that they don't deliver in South.

Daka web nathalie
20 mei 2022

Je vraagt zonder ui kip royal en krijgt wel ui er op ....gelukkig konden we het er af halen ...want ze mag geen uien eten .....de rest was weer top

Rafael
20 mei 2022

Heeeeeeerlijk

Thomas
19 mei 2022

Verschrikkelijk lekker

Nathalie webshop
14 mei 2022

De broodjes waren weer heerlijk....ik raad bun echt aan ....

Nathalie daka webshop
6 mei 2022

Super lekker broodjes...echt een aanrader..zijn nietgoed koper met hun broodjes maar is het wel waard..wij bestellen eerder vrijdag broodjes bij bun

Anne Steendijk
6 mei 2022

Super lekker!

Jasper
5 mei 2022

Heerlijke broodjes, perfecte service

Stevie
4 mei 2022

Echt de lekkerste broodjes van R’dam.

Beril
1 mei 2022
Thomas
26 april 2022

Top! Lekker, snel, goed geprijsd. Alleen maar positief.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

lolita lumpa
21 april 2022

waren echt super lekkere broodjes

Pelle Brons
15 april 2022

Toppers

Jackie
15 april 2022
Miriam
14 april 2022

Lekkere broodjes en snelle bezorging!

Eda
14 april 2022
alex
12 april 2022

scrumptious

Manon
11 april 2022
Nathalie Rühl
10 april 2022

Dit was voor mij de eerste dat we lang moesten wachten op de bezorging maar toch waren we blij dat de truffel toch geleverd werd haha

Eda
9 april 2022

Normaal gesproken mijn favoriete broodje, maar dit keer was het niet te eten. Ik heb nog nooit zo’n pittig broodje gehad. Er zaten enorm veel pepers op, terwijl dit normaal gesproken nooit is. Broodje weg kunnen gooien dus. Bezorging duurde ook lang.

Reactie van Bun

Hoi Eda, onze excuses! Ik stuur je een actiecode waarmee je een nieuwe Tuna Melt kan bestellen, we gaan er op letten! Gr

Sarah
9 april 2022

Amazing food and friendly people :) Very satisfied!

Wilroy
7 april 2022

heerlijk!

Mark
4 april 2022

Oprecht heerlijke broodjes (zelfgemaakt brood), ruim belegd. Best buns in town

Daleen Bloemers
3 april 2022
Familie Vis
3 april 2022

Super lekker broodje en erg attente bezorging. We bestellen hier vaak en gaan zeker in de toekomst weer bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

EMonteiro
2 april 2022

Heerlijk verse ingrediënten, snelle service. Helemaal top

Nel
26 maart 2022

Za-lig.

Mayke
25 maart 2022

Vandaag weer als vanouds genoten van een paar heerlijke buns :). Top!

VB
21 maart 2022
Vania
21 maart 2022
Lindsey
20 maart 2022
Thomas
16 maart 2022

Heel erg sweety broodje

Marieke
12 maart 2022
Nathalie Ruhl
11 maart 2022

Broodje waren weer heerlijk..eten is super goed

V
10 maart 2022
Hester
9 maart 2022
Robin
6 maart 2022

Zoals altijd weer top! De enige broodjeszaak die ertoe doet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K
4 maart 2022

Superlekkere broodjes en koekjes. Ik kom gauw weer terug!!

Mariana
3 maart 2022

Gedeelte van onze broodjes waren erg hard. Die van mij was steen hard. Heel erg jammer en dit is niet de eerste keer.

Reactie van Bun

Onze excuses Mariana dat de kwaliteit niet constant is. We hebben het besproken en zullen voortaan extra kritisch zijn voor het de deur verlaat. We nemen nog even contact met je op

G.O
27 februari 2022

Perfect, my new favorite place to order from. Keep it up and thanks!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thijs
23 februari 2022

Super lekkere broodjes en aardige bezorger!

Noortje
20 februari 2022

Beste broodjes in Rotterdam.

Soraya
19 februari 2022

Beste broodjes van Rotterdam!!

Devany
19 februari 2022

Top broodjes!

Roland
18 februari 2022

In één woord: fantastisch lekkere broodjes.

Will.
13 februari 2022

Keurig bezorgd, en super smakelijk, zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lydia
12 februari 2022

Teveel rucola op het broodje. Het sapje was goddelijk 🧚🏻

Daleen Bloemers
11 februari 2022
Jules
10 februari 2022

Best broodjes in town!!!

Marjolein
9 februari 2022

Love, love, love!

Carlien
9 februari 2022
Ashley
8 februari 2022

Bun stelt me nooit teleur. Geniet altijd enorm van mijn bestelling! De bezorging was ook heel vriendelijk. Enige wat me opviel was dat de broodjes wat harder waren (korst) dat ik gewend ben, niet slecht oid, gewoon anders dan anders!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

David
7 februari 2022

heerlijk broodje zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bastiaan de Nennie
6 februari 2022

Top zoals altijd, toch 4 sterren, de broodjes van de oude locatie waren anders en nog lekkerder.. nieuwe receptuur sinds binnenweg?

Fleur
5 februari 2022

Broodje was lekker knapperig en rijkelijk belegd. Goede en snelle bezorging. Favoriete broodjeszaak in Roffa!

Annet
5 februari 2022

De lekkerste broodjes van Rotterdam!

Petr
5 februari 2022

Heerlijk broodje! Vega Extravaganza = aanrader. En het zelfgebakken brood is niet normaal zo lekker. Tot de volgende bestelling

Dirk Jan
28 januari 2022

De kip extravaganza; wat een genot zeg! Dank!

Anna
27 januari 2022
Stevie
27 januari 2022
Remco
24 januari 2022

Kip Royal - mijn complimenten, knapperig warm broodje, rijk belegt en goed van smaak. Kom binnenkort weer langs! Remco

Lisa
23 januari 2022

Groot fan! De lekkerste broodjes van Rotterdam!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fenne
23 januari 2022

Wat ontzettend lekker en wat een gezellige medewerkers!

De beste broodjes van Rdam
22 januari 2022
Danielle Flipse
21 januari 2022

Super lekkere broodjes. Kip Extravaganza is echt een aanrader!!

Michelle
21 januari 2022

Bestel hier wekelijks. Kwaliteit zoals altijd goed, echt heerlijke broodjes en leuk ook steeds de vernieuwende recepten. De laatste tijd is de bezorging echt netjes op tijd. Goede verbetering, dat mag gezegd worden!

D
20 januari 2022
Robin
16 januari 2022

Beste broodjes van Rotterdam!

David
14 januari 2022

Wederom heerlijk. ;))))))

Maxime
14 januari 2022
Cézanne
9 januari 2022

Zoals altijd wen heeeerlijk broodje die vliegensvlug klaar stond. Ik mis jullie nog steeds in Blijdorp gelukkig verhuis ik naar west en ben ik straks misschien weer ietsje dichterbij

Roland
9 januari 2022

Lekkerste ooit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura
9 januari 2022

Een van de lekkerste broodjeszaken in Rotterdam! Heerlijke vega(n) opties maar ook de broodjes met vlees zijn lekker. Originele broodjes en heerlijke smaken. Al veel geprobeerd maar bijna niet mogelijk om een favoriet te kiezen.

florentine Japikse
8 januari 2022

Gewoon superlekker

Sam
8 januari 2022

Echt superlekker!

Joep
8 januari 2022
Menno
8 januari 2022
Jim de jong
7 januari 2022

Weer lekker geweest Bedankt Tot volgende week weer Groet . Renilde

Reactie van Bun

Alle reviews zijn ons natuurlijk even dierbaar, maar zo'n afzender maakt het extra speciaal! Thanks en tot volgende week

R.T.
7 januari 2022

Zoals altijd waren de broodjes er op tijd en lekker. Er was een broodje niet voorradig, dit werd erg netjes opgelost!

Remco Hempenius
7 januari 2022

Ik kom regelmatig een bun ophalen. Maar vandaag ging het niet okay. Had een 'ophaal' bestelling geplaatst. Bij de balie vertelde ze mij dat ze bezig waren met mijn bestelling. Na 10 minuten kwamen jullie erachter dat de bestelling al lang klaar stond. En zat ik met een koud broodje! Note: Het was vrij chaotisch achter de balie. Toch wel jammer. Remco

Reactie van Bun

Ha Remco, ik zag het gebeuren! Mijn excuses, heb het er met ze over gehad. Door omstandigheden was het wat chaotisch inderdaad. Ik zal je een kortingscode sturen dan kan je een nieuw broodje ophalen wanneer je zin hebt. Groeten Max

ian
6 januari 2022

lekkerste broodjes van Rotterdam!!

Lin
6 januari 2022

helemaal top!!

David v til
6 januari 2022

We hebben nu twee keer bestelt voor lunch vinden het de lekkerste broodjes en meer van Rotterdam een evident feit Tot gauw weer Groetjes Team Renilde. Depot Boijmans

Kyara
5 januari 2022

Op tijd klaar om af te halen, heerlijk vers. Even lekker als altijd.

Caitlin
5 januari 2022

Heerlijk!

Petra
5 januari 2022
Lenny D
2 januari 2021

On top non stop

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C
1 januari 2021

Heerlijke verse broodjes met liefde gemaakt!

Milan
1 januari 2021

Rotterdamse kwaliteit

M
31 december 2021

Altijd zo lekker! De beste broodjes van Rotterdam!

Soraya
30 december 2021

Beste broodjes van Rotterdam!

Dean
30 december 2021

Heerlijk vers gemaakt broodje!! Echt een aanrader.

Victoria
29 december 2021

Super lekker, iedereen tevreden. Vega en niet vega. Snel bezorgd!

Petra
24 december 2021

Wat een lekkere broodjes! Super snel bezorgd. Aanrader.

Robin
22 december 2021

Zoals altijd weer de Bun Club. Super! Lekker! Tegek! En aardige lui

Nico
18 december 2021

Geweldig! Smaakvol en vers! Prijs-Kwaliteit is on point

Noa
13 december 2021

Heeeeeeeeerlijk!!! 😋

Marjoleine
12 december 2021

Beste broodjes van Rotterdam! Love it!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daesha
11 december 2021

Bezorging was snel en de buns waren heerlijk.

Eda
9 december 2021
Iris
6 december 2021

Beste (vegan) broodjes in Rotterdam! De tempeh chorizo is echt to die for

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ileen
2 december 2021

De lekkerste broodjes op de Nieuwe Binnenweg! Echt blij dat ze nu hier in de buurt zitten.

Sunny
27 november 2021

Was lekker, maar bezorging duurde onwijs lang waardoor de broodjes koud waren geworden. Nu zou dit niet zo erg zijn geweest als ik vanuit een verre afstand een bestelling had geplaatst jammer genoeg woon ik letterlijk een straat achter het restaurant jammer dit.

Reactie van Bun

Snap inderdaad niet hoe dat heeft kunnen gebeuren! Misschien werden ze niet op tijd afgemaakt en ingepakt. Onze excuses hiervoor. Ik ga er achteraan. Thanks voor de feedback!

Gerwin
27 november 2021
Xavi
24 november 2021

Lekkerste broodjes ooit. Hebben ze in Haarlem niet!

Bastiaan
21 november 2021

Super! Beste broodjes van Nederland, wel anders sinds de nieuwe locatie, maar zeker niet minder. J

Max
20 november 2021

Het was weer eens heerlijk! Zoals altijd.

XY
17 november 2021

Love it!

Hilde
12 november 2021

Super lekkere broodjes en snelle service!

Jeffrey
10 november 2021
Steyn
7 november 2021

Supergoeie broodjes en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

peter
5 november 2021

snel en heerlijk

Ricardo
31 oktober 2021
Kim
31 oktober 2021

Wie verzint toch die goddelijke broodjes?? De combinaties zijn echt fantastisch met dat versgebakken brood. Kip extravaganza is echt een killer en die meatloaf met limoenmayo... super

Mae
31 oktober 2021

Zoals altijd heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rosa
23 oktober 2021

Heerlijk als altijd!

Johan
23 oktober 2021

Kip Extravaganza besteld, en deze is erg lekker. Was niet de eerste keer dat ik hem bestelde, en ook zeker niet de laatste :D Via het automatische bericht zou de beozrging ongeveer een uur kunnen duren, maar de broodjes waren er toch al na een halfurtje. In alle opzichten een aanrader!

Ronnie
23 oktober 2021

Bizar lekker

Carlien
22 oktober 2021
Thea Giesen
21 oktober 2021
Reinier
16 oktober 2021

SUPER LEKKER EN SUPER SNEL BEZORGD

EL
16 oktober 2021
Mariana
15 oktober 2021

Het was heerlijk!

Nadine
15 oktober 2021

Top! Snelle levering, lekkere broodjes... kon niet beter!

Kelsey
11 oktober 2021

Wij vind het wel jammer dat jullie zo ver weg hebben verhuizen maar de buns vinden wij echt nog fantastisch!

Roland
10 oktober 2021

Snelle bezorging door heel vriendelijke dame. Broodjes zoals altijd subliem.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellen
3 oktober 2021

Hemelse buns!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sofie
3 oktober 2021

Heel lekker en heel snel bezorgd ondanks het rotweer. Ik vond het brood dat jullie eerst gebruikten wel wat lekkerder dan het nieuwe brood.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lin
2 oktober 2021

top!! erg lekker!!

Michelle
25 september 2021

De smaak van de broodjes was zoals altijd erg lekker! Nog steeds jammer dat het brood wat harder is dan voorheen. Daarnaast ook de bezorging weer 20 minuten te laat.. grootste probleem is dat het minimum bestelbedrag omhoog gegaan is naar 15e en de bezorgkosten naar 2 euro. We zullen daardoor niet meer wekelijks bestellen, helaas

Reactie van Bun

Ja deze klacht horen we vaker, Excuses! We hopen het snel verholpen te hebben. Wat betreft de bezorgkosten: het is helaas een paar kilometer verder voor ons. Waardoor we een bezorger lang kwijt zijn.

Remco
25 september 2021

Snelle bezorging met een glimlach! 2 lekkere warme Buns. Ruim belegt met eerlijke ingrediënten. Absolute aanrader!

mariana
24 september 2021

Broodjes waren weer hard. En dat gebeurt nu helaas regelmatig. Ook broodjes zijn erg vettig.

Reactie van Bun

Excuses, we zijn verschillende dingen aan het proberen om het te verbeteren bij het broodbakken op de nieuwe locatie. Vettigheid gaan we op letten :)

NeAvdM
23 september 2021

Broodjes besteld voor de lunch... belachelijk lekker!

Joe
19 september 2021
Melle
18 september 2021

Topbroodjes (vegan chorizo en tonijn).

Lin
18 september 2021

Het was heerlijk!

Samwise
12 september 2021

Amazing!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martyna
12 september 2021

Heerlijke broodjes en topservice ondanks drukte!

Jelle
11 september 2021

Broodje 5 sterren. Bezorger stond 2-3 minuten te dag dromen voor de deur terwijl ik via intercom de deur al aan het openen was… het broodje maakte het gelukkig goed!

Khalid
8 september 2021

Heerlijke broodjes. Kip extravaganza👌🏽

Claire
5 september 2021
linde
4 september 2021
Lin
3 september 2021

Het was super lekker!! Echt mooie en smakelijke broodjes :)

Younus
2 september 2021

Heel lekker, snel en niet te duur!

Joris
1 september 2021

Broodjes waren top! Lekkere vulling en een knapperig broodje!

Palmo
28 augustus 2021

Stipt op tijd met de bezorging en de broodjes zijn altijd overheerlijk!!

Robeco
27 augustus 2021

Altijd te laat

Sissy
26 augustus 2021

De broodjes zijn altijd goed! Goede portie, royaal belegd. Vooraf besteld om op te halen, de bestelling stond keurig op tijd klaar . Een van mn favoriete broodjeszaken!

Joyce
21 augustus 2021

Heerlijk!

Koen
20 augustus 2021

Lekkerste broodjes van rotterdam

Daan
20 augustus 2021

Half uur te laat terwijl ik twee uur van te voren had besteld.

Housni
20 augustus 2021

Broodjes zijn echt top! Eten ruim op tijd ontvangen.

Anoniem
18 augustus 2021

Snelle levering en heerlijk broodje!!

Talel Lakhal
18 augustus 2021

Bezorging binnen de opgegeven tijd, niet heel duur en vooral heel lekker.

Otto
14 augustus 2021
mariana
13 augustus 2021

Helaas hebben we vandaag droge broodjes gekregen, dat zij wij van BUN niet gewend. Vulling was lekker allen broodje zelf was droog en minder smakelijk.

Reactie van Bun

Excuses! We proberen nog de juiste draai te vinden in het rijsproces en het bewaren van de broodjes. We gaan er voor zorgen dat het niet meer voorkomt. Thanks voor de feedback :)

Michelle
13 augustus 2021

Broodjes zijn zoals altijd erg lekker, goede prijs-kwaliteitverhouding. Verbeterpunt: meer aandacht aan de juiste bezorgtijd. Nu twee weken op rij op vrijdag dat de bezorging een half uur later is dan de aangevraagde tijd terwijl ik de bestelling ‘s ochtends al door had gegeven.

Reactie van Bun

Sorry Michelle. We moeten nog een beetje onze draai vinden met het bezorgen vanuit de nieuwe locatie. We gaan er op letten!

Milou
8 augustus 2021

Beste broodjes van Rotterdam! Wij komen vanuit Maassluis bijna elk weekend een Kip Extravaganza halen. Na de verhuizing gisteren weer voor het eerst geweest en het smaakte weer heerlijk!

Julia
7 augustus 2021

Altijd lekker! Wel jammer dat de blt er niet meer is, die is goddelijk

Gianni
7 augustus 2021

Perfect, gewoon perfect.

Anneloes
6 augustus 2021

Wij van DAKA bestellen hier elke vrijdag, Altijd TOP!

Giannj
6 augustus 2021

Niet normaal lekker, triple AAA buns!

Niels
6 augustus 2021
Jasper
31 juli 2021
Dianne Gommers
31 mei 2021

Super lekker! Bijna nooit zo'n lekkere lunch gehad! Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chris
30 mei 2021

Top!

Ed
29 mei 2021

Erg jammer dat de tuna altijd uitverkocht/niet beschikbaar is. Waarom maken jullie die niet meer? Erg jammer. De rest is wel oke

Witte Tonnie
29 mei 2021

Zeer goed

Rob Dietvorst
28 mei 2021

Bedankt voor alles en super veel succes bij de volgende lokatie. Kom zeker een broodje bij jullie eten want lekkerste broodjes van Rotterdam by far. En altijd tof en vriendelijke bezorgers. Tot over een maandje.

Nick
28 mei 2021

Heerlijk broodje! Blijft een van mijn favorieten.

Marjoleine
23 mei 2021

Echt altijd zó lekker! De beste broodjes van Rotterdam 😁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanne de Jong
23 mei 2021

Altijd heerlijke broodjes

Anne
23 mei 2021

Allerlekkerste broodjes van Rotterdam

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stein
23 mei 2021
Rob Dietvorst
21 mei 2021
Robeco
21 mei 2021

Lekkere broodjes jammer dat ze altijd te laat komen

Robin
21 mei 2021

Beste broodjes van Rotterdam e.o.

Wikash
21 mei 2021

Tasty broodjes, heel vers en mooie ingrediënten! Zeer smaakvol - het echt waard om meer broodjes te proberen. Lijkt alsof ik een nieuwe "regular" heb gevonden.

Petra
16 mei 2021

Altijd goed en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

----
15 mei 2021
Rob Dietvorst
15 mei 2021

Geen weekend zonder Bun! Ze waren weer goddelijk

Nina
11 mei 2021

Heerlijk zoals altijd. En bezorging precies op tijd.

Ingrid
9 mei 2021

Bun tonijn en bun vegetarische tempeh laten bezorgen. Tempeh was heerlijk gekruid, had wel meer cheddar verwacht, ik proefde het jammer genoeg niet. Tonijn was ook overheerlijk en alles super vers. Deze broodjes waren zeker voor herhaling vatbaar. De broodjes kwamen droog aan in het zakje, terwijl de bezorgster kletsnat was. Bedankt daarvoor!

Rob Dietvorst
9 mei 2021

Jullie zijn toppers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob Dietvorst
8 mei 2021
Fien
8 mei 2021
Tijmen
7 mei 2021

Erg lekker!

Aaron
6 mei 2021

Heerlijk eten :)

Rob Dietvorst
2 mei 2021

Heel het weekend weer helemaal top zoals altijd. Kan niet meer zonder!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joyce
2 mei 2021

Heerlijke broodjes vers en knapperig, snelle levering en vriendelijke bezorger! Aanrader!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laupie
2 mei 2021

erg mooie spullen verkopen jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pimbo
1 mei 2021

Electric City

Rob Dietvorst
30 april 2021

Niet te ver verhuizen hoor anders moet ik mee verhuizen! Was weer een broodje happiness :)

Elvi
27 april 2021
Anoniem
27 april 2021
Rick
27 april 2021

Broodje was top, alleen was mijn sappie helaas niet meegeleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
26 april 2021

Wat een verslavend goddelijke broodjes. De Kip Extravaganza geprobeerd en een dag later die met de Panko Kip (Yard). Ik wil ze allemaal een keer proberen! Combi's zijn top en het verse broodje echt super. Jammer dat het alleen in het weekend is, maar misschien maar beter ook...

Ingrid Somai
26 april 2021

Voor het eerst hier besteld. Bun met buikspek besteld, was heerlijk. Ruim belegd ook en goed op smaak. Jammer dat de zaak alleen maar tot 15 uur open is. Maar ik kan niet wachten om een ander broodje vd kaart uit te proberen.

Marcel den Besten
26 april 2021
Ola
26 april 2021

OMG! One of the best sandwiches I’ve ever had! I’m addicted. Thank you!

Jordi
18 april 2021

Heerlijke bun!

Jurriaan
18 april 2021

Altijd heerlijke broodjes met snelle en vriendelijke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nina
18 april 2021
Boersie
18 april 2021

Het was weer FAN-TAS-TISCH

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nora
17 april 2021
Cees Loos
17 april 2021

Wederom waanzinnig!

Annelou
12 april 2021
Chris
11 april 2021

Top!

Tijmen
11 april 2021

Echt lekkere broodjes maar de service kan iets beter.

Rob Dietvorst
11 april 2021

Dit weekend waren de broodjes weer echt perfect. Echt verslavend lekker gewoon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anke
10 april 2021

Super lekkere broodjes zoals altijd!!

Rob Dietvorst
10 april 2021

Was weer perfect!

julie
10 april 2021

Zooo lekker!! Gewoon echt de lekkerste broodjes van rotterdam noord

Kelvin
6 april 2021

Snelle levering en wat een broodje zeg! 1woord: Uitmuntend!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cees Loos
4 april 2021
Anne
3 april 2021

Broodje caprese is de hemel

Bunlover93
3 april 2021

Opgestaan met een klein katertje en besloten om een broodje truffelsalami en een broodje kip te bestellen. Was niet normaal. Absurt. Een betere start van mijn (mid)dag had ik mij niet kunnen wensen. Ik kan het iedereen aanbevelen. Wat een top buns zeg. Groetjes, Bunlover93

Sjoerd Leegsma
2 april 2021

Heerlijke broodjes voor een eerlijke prijs!

Simone
2 april 2021

Fantastische broodjes die nooit vervelen!

Pim
2 april 2021

De broodjeskoningen van Rotterdam zijn vanaf heden ook de Pudding Prinsen van Rotterdam. Het lijkt niet op te kunnen!

Nina
29 maart 2021

Heerlijk broodje zoals altijd. Bezorging precies op tijd.

Chris
28 maart 2021

Top

Lucinda
28 maart 2021

Zo lekker! Voor herhaling vatbaar.

Rob Dietvorst
28 maart 2021

Was weer 2 dagen feest! Thnx :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan David
27 maart 2021

Lekker!

Lotki
27 maart 2021

Is echt kei lekker man!

Colinda
27 maart 2021

Extravaganza broodje met kip en extravaganza met tempeh. Mega lekker. Lekkere saus, heel rijkelijk belegd. Echt top

Mohamed
27 maart 2021

Ja wat dacht je, tering lekker natuurlijk!

Strijder
27 maart 2021

Ewa drerries ELT was insane bongo bongo

Tobias
26 maart 2021

Het was geweldig! Snelle bezorging ook! Lekker bezig!

Jan
21 maart 2021

Kip extravaganza was weer zalig! Perfect broodje, veel waar voor je geld!

Macey
21 maart 2021
Nathalie
19 maart 2021

As usual erg lekker!!!!

Thijs
15 maart 2021

Beste broodjes van Rotterdam!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pistoor Diana
14 maart 2021

Heerlijke, bijzondere broodjes. Krokante broodjes met overheerlijke combinaties als beleg.

Rob Dietvorst
14 maart 2021

Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joël
13 maart 2021
Anoniem
12 maart 2021
Mo N'Gool
12 maart 2021
Anna
7 maart 2021

Super lekkere broodjes. Niet per se groot, maar het vult super goed. Bezorging was jammer genoeg wel wat aan de latere kant. Had de bestelling geplaatst met een bepaalde leveringstijd ivm pauze, maar het werd 20 minuten later bezorgd. Verder was het wel echt een super lekker broodje!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fenne
7 maart 2021

Super lekkere broodjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
7 maart 2021

Mega lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christel
6 maart 2021

Heerlijke broodjes, royaal belegd, ook niet te zuinig met de saus. Echt aanrader voor iedereen die wat lekkers wilt eten. Bezorging ook vriendelijk en snel.

Jord
6 maart 2021

Ik word extravaganza van jullie vega extravaganza ❤️.

Rob Dietvorst
27 februari 2021

Verreweg lekkerste broodje van Rotterdam

Pauline
26 februari 2021
WS
22 februari 2021

Heerlijk! as usual :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ross
21 februari 2021

Waanzinnig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tobi
21 februari 2021
Dexter
20 februari 2021

Was weer top! Nog nooit teleurgesteld!

Pim
19 februari 2021

Altijd meer dan een top broodje! Zou het liefst dagelijks bestellen. Bezorging was snel een een super toffe gast

Chan
15 februari 2021

Ik heb inmiddels 3 keer besteld bij BUN, en ik heb elke keer achter mijn bestelling aan moeten bellen. Het eten is top, maar de bezorging laat nogal wat te wensen over. Zo heb ik bijvoorbeeld een geschatte bezorgtijd van 12:00 (50 minuten na het plaatsen van de bestelling) doorgekregen via de e-mail en toen ik belde hoorde ik dat er werd gevraagd of 'deze bestelling voor mocht'. Dit is vervolgens wel opgelost met een drankje en een brownie, maar ik had toch liever mijn broodje gewoon op tijd gehad. Ik word namelijk echt hangry van dit soort dingen. Volgende keer kom ik het wel zelf ophalen, want jullie broodjes zijn wel echt top top top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annita
15 februari 2021

Ga zo door, liefst 7 dagen per week ❤️

Joël
14 februari 2021
Martyna
14 februari 2021

Super lekkere broodjes!

Raymond
14 februari 2021

De buns waren heerlijk en de fruitdrank vol van smaak en ijskoud! Geweldig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob Dietvorst
13 februari 2021

Geniaal lekker broodje weer!

Jacqueline
13 februari 2021

Elke week wacht ik tot het weer weekend is zodat ik Bun kan bestellen. Extreem lekkere broodjes, hoge kwaliteit en rijkelijk gevuld. Grote fan

Diederick
13 februari 2021

Altijd lekker!

Joyce
8 februari 2021

Heerlijk gegeten, alles was super vers! Uur wachten zeker waard!

ML
8 februari 2021
Albert
7 februari 2021
Sam
7 februari 2021

Alles was heerlik!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Simone
6 februari 2021

Ontzettend lekkere broodjes met heerlijk beleg. Wij zijn fan!

Julia
6 februari 2021

Was echt heerlijk. Bezorgen duurde een uur maar wachten zeker waard.

Pieter
5 februari 2021

Heerlijk broodje! Altijd! Helaas was het koekje toch weer te hard gebakken...

Mirjana
5 februari 2021

Heeeuule lekkere broodjes! Ze zijn goed gevuld, smaakvol en goed klaargemaakt. Zeker voor herhaling vatbaar!

Niels
5 februari 2021

Heerlijke broodjes, we blijven vrijdagochtend met Brink bij jullie bestellen!

Jim
2 februari 2021
Nick
31 januari 2021

Heerlijke bun met gepaneerde kip! Chocolate chip cookie zalig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jordy
31 januari 2021

Wat hebben jullie zulke heerlijke broodjes, lekker als tussendoor, lunch of zoals vandaag als katervoer. Ben verslaafd aan die lekkere buns! Vooral de kip extravaganza is bizar lekker. Alsjeblieft, ga hiermee door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Koen
31 januari 2021

Geweldig broodje. Maar de brownie die ik besteld had was vergeten in de bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Meng
30 januari 2021

Ik kan niet meer... Bun... Als jullie blijven doorgaan met zulke lekkere broodjes ga ik iedere vrijdag vele kilo's aankomen hahah. Chicken Parm 100% voor herhaling vatbaar, bizar lekker!!!

Angelina
30 januari 2021
Jolein
30 januari 2021

Superlekkere buns! Alleen een beetje jammer dat de bezorging 1,5 uur duurde, wel een flesje Charitea erbij gekregen, dat wel.

Reactie van Bun

Sorry daarvoor Jolein!

Pelle Brons
30 januari 2021
Rob Dietvorst
29 januari 2021

Zoals altijd. Smullen maar!