Beoordelingen van Bun Rotterdam

Recente recensies

5.0
Julia Berkenbosch
23 februari 2024

Eten was heerlijk maar het flesje bun hot sauce ontbrak.

Fidel
21 februari 2024

top service as always

FunX
21 februari 2024

Was erg lekker. Maar we willen bezorging!

Vleeskees
18 februari 2024

Top tent

Magalah Furtado
17 februari 2024

BLIJF HET ZEGGEN BESTE BROODJES VAN HEEL NEDERLAND !!!!!!!!

Oz
1 februari 2024

Lekkerste kipbroodje ooit!

Tanja
31 januari 2024

Heerlijke broodjes. Aardig personeel. Online bestellen snel en makkelijk

Dani
25 januari 2024

Altijd zalig.

Jorik
20 januari 2024

Het brood is te ver doorgebakken. Hard en delen bijna zwart. Dit is de laatste tijd steeds vaker

Reactie van Bun

Excuses :( Ik heb het idee dat dit door de nieuwe posities van de oven iets vaker voorkomt (te vaak). We gaan het oplossen. Ik stuur je nog een actiecode voor een nieuw broodje! Gr Max

S
20 januari 2024
Jay
18 januari 2024

Like always, fresh and delicious!

Mike
17 januari 2024
Peter
14 januari 2024

Hayek goeie buns. Betere buns dan die van je moeder.

Iris
13 januari 2024

Super lekkere broodjes! Hier ga ik vaker komen.

Mike
10 januari 2024

Het was heel erg lekker en de bestelling was mooi op tijd klaar.

Rick van der wiel
5 januari 2024

Dan vragen ze aan mij voor een beoordeling. De broodjes zijn niet te beoordelen dat haal de cijfers niet omdat het zo verschrikkelijk lekker is. Ga zo door.

Menjous Slebioda
5 januari 2024

Oprecht de allerbeste broodjeszaak in heel Rotterdam! Wel heel erg hipster, maar dat doet zeker niet onder aan de kwaliteit/service/prijs. Hele dikke aanrader!!!

Rick
4 januari 2024

Een vd broodjes waren helaas zacht (niet getoast)

Sjoerd
3 januari 2024

Heerlijke verse broodjes

Irene
2 januari 2024

Broodjes beetje verbrand aan onderkant.

Leo
24 december 2023

Tijdens een van onze laatste dagen in Rotterdam, nog wel even een broodje Bun gehaald. We gaan jullie missen ♥️

Reactie van Bun

♥️

Fenna
21 december 2023
Lotte
20 december 2023
Mira
20 december 2023

De broodjes waren heerlijk dus we komen zeker terug voor meer

Hiske
20 december 2023
Silver
15 december 2023

Ik wil jullie broodjes als ontbijt lunch en avondeten op me trouwerij

Lisanne
10 december 2023

Bun is fantastisch lekker!

M
3 december 2023
Jelle
2 december 2023

Heerlijk. Goede prijs kwaliteit verhouding

Hiske
29 november 2023
Fidel
29 november 2023

17 buns and all delivered on time and warm, well done !

Stevie
24 november 2023

Ik heb weer kneiter lekkere broodjes gegeten vandaag. Was mijn moment vd dag.

Lekker man
19 november 2023

Gewoon prima, niks mis mee

Allard
12 november 2023

Altijd weer genieten

Megan
12 november 2023

heerlijk broodje!

Roland
8 november 2023

Altijd top

Bjorn
7 november 2023

de tuna melt is simpelweg het beste broodje aller tijden! desalniettemin zouden wij graag de caprese terug op het menu zien…

Ad
5 november 2023

Broodje was erg lekker, goed vol verpakt. Super goed en zeker de prijs waard.

Mika
3 november 2023

Echt lekker eten

Simon
2 november 2023

Altijd erg lekker!

-
1 november 2023

Heerlijke broodjes!

Sd
1 november 2023

It was very dry and not made well the tempeh bun. I think it’s called vega extravaganza

Reactie van Bun

We think the tempeh was too long in the oven. Sorry about that. We did a refund for your order. Won't happen again.

Eli
1 november 2023
Samwise
29 oktober 2023

Ik heb onlangs genoten van een heerlijke maaltijd bij Bun Rotterdam en wil graag mijn positieve ervaring delen! De Bun Kip Tzatziki was absoluut verrukkelijk. De smaakvolle combinatie van sappige kip en verfrissende tzatziki-saus, geserveerd in zachte buns, was een ware traktatie voor mijn smaakpapillen. De porties waren royaal en de presentatie was uitnodigend. De service was snel en vriendelijk, wat de algehele ervaring nog aangenamer maakte. Bun Rotterdam is zeker een aanrader voor liefhebbers van smaakvolle street food met een twist. Ik kom zeker terug voor meer!

Jantje
28 oktober 2023

JAA LEKKURSTE BROOTJES EVAH!!

Angelique Bhawanie-Ranes
24 oktober 2023

Liefde gaat door de maag en ik hou van bun.

Eelco
20 oktober 2023

Excellente broodjes! Sinds lange tijd niet zulke broodjes gegeten.

Jasper
20 oktober 2023

Uitstekend geholpen en de broodjes zijn van topniveau!

Megan
15 oktober 2023

De broodjes zijn super lekker, maar bij het ophalen van mijn bestelling zag ik dat er een paar mensen met lang en los haar de broodjes staan klaar te maken. Ik wil niet als een zeur overkomen maar laat die werknemers een haarelastiek dragen zodat de kans klein is dat iemand een haar treft in hun broodje

Reactie van Bun

Dat is inderdaad niet netjes. Gister was ik zelf niet aanwezig maar ga er op letten dat mensen met lang haar een petje of elastiek gebruiken. Thanks voor de feedback!

Angelique
11 oktober 2023

Mijn man en ik houden van bun. We hebben elke maand een bundag, maar gaan volgens mij elke week wel 1 keer langs. Vriendelijke mensen en lekkere broodjes.

Chayenne
7 oktober 2023

de broodjes zijn echt geweldig, highly recommended!

Daan
7 oktober 2023

Altijd lekker

Wouter
4 oktober 2023

Beste broodjes van Rotterdam. En altijd hele lieve mensen :)

Irene
1 oktober 2023

Super lekker, heerlijk en op tijd klaar

Joe
28 september 2023

Great sandwiches as always, ready to pick up on time and still toasty warm. Keep doing what you're doing, don't stop x

Rosa
15 september 2023
Transnordic Rotterdam
14 september 2023

de Bom !

Aleyna
8 september 2023

Beste goedgevulde broodje ooit! Prijs en kwaliteit is zeker goed

Sabine
6 september 2023

Duur, maar goed!

Transnordic Rortterdam
6 september 2023

Kan helaas maar 5 sterren geven... Alles helemaal top, nix meer aan doen !

Mitchel
31 augustus 2023

Was weer heeeeerluk!

Adriana
28 augustus 2023

Heerlijke broodjes!

Hidson
27 augustus 2023
dorine
20 augustus 2023

als altijd, wederom 5 sterren. bestelling stond klaar op de afgesproken tijd en was van TOP smakelijkheid!

Saskia R.
19 augustus 2023

Drie verschillende broodjes besteld en ze waren allemaal heerlijk. Had besteld om af te halen en was aangenaam verrast dat mijn broodjes al klaar waren toen ik aan kwam, terwijl het heel druk was in de zaak. Goede service, heerlijk eten!

Deise
17 augustus 2023

Altijd tevreden over de bestellingen en vandaag helemaal. Er was iets mis gegaan met het broodje en super goed en snel opgelost door Bun. Aanrader!

Stevie
9 augustus 2023

De beste broodjes haal je bij BUN. Voor een vriendelijk lach van de medewerker achter de kassa moet je vandaag ergens anders zijn. Ben ik niet van jullie gewend.

Reactie van Bun

Excuses Stevie! Ik ga het intern even bespreken

dorine
5 augustus 2023

t was ook vanmiddag weer om door een ringetje halen: het online bestel proces gaat perfect, jullie zijn altijd prachtig op tijd klaar, en de broodjes zijn consequent van hoogstaande kwaliteit! de zaak barste uit zijn voegen van de klandize (zaterdag 14 uur) maar mijn bestelling stond klaar op de afgesproken tijd!

Emma
5 augustus 2023

Geweldige broodjes! Heerlijke en unieke smaken en mijn favoriet is de melanzane !!

Tessy
3 augustus 2023

Heerlijk broodje panko honey mosterd.

S
30 juli 2023
Diana
30 juli 2023

Heerlijk smaken combinaties!

Maria
30 juli 2023
Diana
21 juli 2023

Het was t wachten waard 👍🏼

Bram
15 juli 2023

The tuna melt is to die for

Sofia
8 juli 2023

Altijd super lekker!

Marsha
2 juli 2023

Super lekker en op tijd geserveerd.

Ilya
30 juni 2023

Heerlijk als altijd!!!

Jaco
24 juni 2023

Altijd amazing.

Jack Prins
18 juni 2023

Super good bun, with friendly and attentive service.

Robin
18 juni 2023

Wéér iets niet beschikbaar. Als we tegen t einde van de dag komen is er altijd iets op. Daarom belden we nu voor ophalen 10.00 uur, is een van de producten weer niet beschikbaar

Ilke
16 juni 2023

Superlekker, heel origineel ! Superleuk concept

Jennifer
11 juni 2023

Goede service, heerlijke broodjes!

Chris
3 juni 2023

Top!

Raph
31 mei 2023

10/10

Megan
27 mei 2023

Echt super lekkere broodjes, maar het was vrij druk met ophalen. De medewerker die mij hielp was met veel dingen bezig waardoor de rij steeds langer werd. misschien iemand apart voor de bediening neerzetten en iemand apart voor de bestellingen en betalingen zodat het minder druk is voor het team en de klanten :)

Kat
27 mei 2023
Etty van Leeuwaarden
20 mei 2023

Snel, vers en smaakvol. Kortom; genoten.

Megan
19 mei 2023

Erg lekkere broodjes en het online vooraf bestellen en afhalen is ideaal!

Sofia
19 mei 2023

Altijd lekker. Vandaag mij werk collega’s ook dan gemaakt van Bun 🫶🏼

Lieke
13 mei 2023

Super lekkere broodjes!

Milan
7 mei 2023

Heerlijk weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Shiloah Mercera
7 mei 2023

duidelijke site, makkelijk bestellen en snel klaar!

Soraia
6 mei 2023
Kaaz
3 mei 2023

Heerlijk!!

Bjarne
30 april 2023

Het brood zelf is al genoeg om naar Bun te gaan!

Raphael
29 april 2023
Daniël
27 april 2023

Voortreffelijk! Ik ken geen betere broodjes. Zo vers en smaakvol

Raphael
26 april 2023
Lars Timmer
26 april 2023

Beste broodje van Rotterdam