Beoordelingen van Bun Rotterdam

Recente recensies van Bun Rotterdam

5 sterren na 490 reviews

, 12-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Amazing!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes en topservice ondanks drukte!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodje 5 sterren. Bezorger stond 2-3 minuten te dag dromen voor de deur terwijl ik via intercom de deur al aan het openen was… het broodje maakte het gelukkig goed!

, 08-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes. Kip extravaganza👌🏽

, 05-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker!! Echt mooie en smakelijke broodjes :)

, 02-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker, snel en niet te duur!

, 01-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Broodjes waren top! Lekkere vulling en een knapperig broodje!

, 28-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd met de bezorging en de broodjes zijn altijd overheerlijk!!

, 27-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd te laat

, 26-08-2021

Kwaliteit:

Rating

De broodjes zijn altijd goed! Goede portie, royaal belegd. Vooraf besteld om op te halen, de bestelling stond keurig op tijd klaar . Een van mn favoriete broodjeszaken!

, 21-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 20-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste broodjes van rotterdam

, 20-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur te laat terwijl ik twee uur van te voren had besteld.

, 20-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodjes zijn echt top! Eten ruim op tijd ontvangen.

, 18-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijk broodje!!

, 18-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging binnen de opgegeven tijd, niet heel duur en vooral heel lekker.

, 14-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas hebben we vandaag droge broodjes gekregen, dat zij wij van BUN niet gewend. Vulling was lekker allen broodje zelf was droog en minder smakelijk.

Reactie van Bun:Excuses! We proberen nog de juiste draai te vinden in het rijsproces en het bewaren van de broodjes. We gaan er voor zorgen dat het niet meer voorkomt. Thanks voor de feedback :)

, 13-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodjes zijn zoals altijd erg lekker, goede prijs-kwaliteitverhouding. Verbeterpunt: meer aandacht aan de juiste bezorgtijd. Nu twee weken op rij op vrijdag dat de bezorging een half uur later is dan de aangevraagde tijd terwijl ik de bestelling ‘s ochtends al door had gegeven.

Reactie van Bun:Sorry Michelle. We moeten nog een beetje onze draai vinden met het bezorgen vanuit de nieuwe locatie. We gaan er op letten!

, 08-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste broodjes van Rotterdam! Wij komen vanuit Maassluis bijna elk weekend een Kip Extravaganza halen. Na de verhuizing gisteren weer voor het eerst geweest en het smaakte weer heerlijk!

, 07-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker! Wel jammer dat de blt er niet meer is, die is goddelijk

, 07-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect, gewoon perfect.

, 06-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij van DAKA bestellen hier elke vrijdag, Altijd TOP!

, 06-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet normaal lekker, triple AAA buns!

, 06-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Bijna nooit zo'n lekkere lunch gehad! Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg jammer dat de tuna altijd uitverkocht/niet beschikbaar is. Waarom maken jullie die niet meer? Erg jammer. De rest is wel oke

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt voor alles en super veel succes bij de volgende lokatie. Kom zeker een broodje bij jullie eten want lekkerste broodjes van Rotterdam by far. En altijd tof en vriendelijke bezorgers. Tot over een maandje.

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk broodje! Blijft een van mijn favorieten.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt altijd zó lekker! De beste broodjes van Rotterdam 😁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijke broodjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allerlekkerste broodjes van Rotterdam

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere broodjes jammer dat ze altijd te laat komen

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste broodjes van Rotterdam e.o.

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tasty broodjes, heel vers en mooie ingrediënten! Zeer smaakvol - het echt waard om meer broodjes te proberen. Lijkt alsof ik een nieuwe "regular" heb gevonden.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen weekend zonder Bun! Ze waren weer goddelijk

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd. En bezorging precies op tijd.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bun tonijn en bun vegetarische tempeh laten bezorgen. Tempeh was heerlijk gekruid, had wel meer cheddar verwacht, ik proefde het jammer genoeg niet. Tonijn was ook overheerlijk en alles super vers. Deze broodjes waren zeker voor herhaling vatbaar. De broodjes kwamen droog aan in het zakje, terwijl de bezorgster kletsnat was. Bedankt daarvoor!

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie zijn toppers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel het weekend weer helemaal top zoals altijd. Kan niet meer zonder!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes vers en knapperig, snelle levering en vriendelijke bezorger! Aanrader!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg mooie spullen verkopen jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Electric City

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet te ver verhuizen hoor anders moet ik mee verhuizen! Was weer een broodje happiness :)

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodje was top, alleen was mijn sappie helaas niet meegeleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een verslavend goddelijke broodjes. De Kip Extravaganza geprobeerd en een dag later die met de Panko Kip (Yard). Ik wil ze allemaal een keer proberen! Combi's zijn top en het verse broodje echt super. Jammer dat het alleen in het weekend is, maar misschien maar beter ook...

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst hier besteld. Bun met buikspek besteld, was heerlijk. Ruim belegd ook en goed op smaak. Jammer dat de zaak alleen maar tot 15 uur open is. Maar ik kan niet wachten om een ander broodje vd kaart uit te proberen.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

OMG! One of the best sandwiches I’ve ever had! I’m addicted. Thank you!

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke bun!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke broodjes met snelle en vriendelijke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer FAN-TAS-TISCH

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom waanzinnig!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt lekkere broodjes maar de service kan iets beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit weekend waren de broodjes weer echt perfect. Echt verslavend lekker gewoon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere broodjes zoals altijd!!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer perfect!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zooo lekker!! Gewoon echt de lekkerste broodjes van rotterdam noord

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en wat een broodje zeg! 1woord: Uitmuntend!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Broodje caprese is de hemel

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Opgestaan met een klein katertje en besloten om een broodje truffelsalami en een broodje kip te bestellen. Was niet normaal. Absurt. Een betere start van mijn (mid)dag had ik mij niet kunnen wensen. Ik kan het iedereen aanbevelen. Wat een top buns zeg. Groetjes, Bunlover93

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes voor een eerlijke prijs!

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastische broodjes die nooit vervelen!

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De broodjeskoningen van Rotterdam zijn vanaf heden ook de Pudding Prinsen van Rotterdam. Het lijkt niet op te kunnen!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk broodje zoals altijd. Bezorging precies op tijd.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zo lekker! Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer 2 dagen feest! Thnx :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Is echt kei lekker man!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Extravaganza broodje met kip en extravaganza met tempeh. Mega lekker. Lekkere saus, heel rijkelijk belegd. Echt top

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ja wat dacht je, tering lekker natuurlijk!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ewa drerries ELT was insane bongo bongo

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was geweldig! Snelle bezorging ook! Lekker bezig!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Kip extravaganza was weer zalig! Perfect broodje, veel waar voor je geld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

As usual erg lekker!!!!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste broodjes van Rotterdam!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke, bijzondere broodjes. Krokante broodjes met overheerlijke combinaties als beleg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere broodjes. Niet per se groot, maar het vult super goed. Bezorging was jammer genoeg wel wat aan de latere kant. Had de bestelling geplaatst met een bepaalde leveringstijd ivm pauze, maar het werd 20 minuten later bezorgd. Verder was het wel echt een super lekker broodje!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere broodjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mega lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes, royaal belegd, ook niet te zuinig met de saus. Echt aanrader voor iedereen die wat lekkers wilt eten. Bezorging ook vriendelijk en snel.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik word extravaganza van jullie vega extravaganza ❤️.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verreweg lekkerste broodje van Rotterdam

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! as usual :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waanzinnig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top! Nog nooit teleurgesteld!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd meer dan een top broodje! Zou het liefst dagelijks bestellen. Bezorging was snel een een super toffe gast

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb inmiddels 3 keer besteld bij BUN, en ik heb elke keer achter mijn bestelling aan moeten bellen. Het eten is top, maar de bezorging laat nogal wat te wensen over. Zo heb ik bijvoorbeeld een geschatte bezorgtijd van 12:00 (50 minuten na het plaatsen van de bestelling) doorgekregen via de e-mail en toen ik belde hoorde ik dat er werd gevraagd of 'deze bestelling voor mocht'. Dit is vervolgens wel opgelost met een drankje en een brownie, maar ik had toch liever mijn broodje gewoon op tijd gehad. Ik word namelijk echt hangry van dit soort dingen. Volgende keer kom ik het wel zelf ophalen, want jullie broodjes zijn wel echt top top top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ga zo door, liefst 7 dagen per week ❤️

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere broodjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De buns waren heerlijk en de fruitdrank vol van smaak en ijskoud! Geweldig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geniaal lekker broodje weer!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke week wacht ik tot het weer weekend is zodat ik Bun kan bestellen. Extreem lekkere broodjes, hoge kwaliteit en rijkelijk gevuld. Grote fan

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, alles was super vers! Uur wachten zeker waard!

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlik!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekkere broodjes met heerlijk beleg. Wij zijn fan!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt heerlijk. Bezorgen duurde een uur maar wachten zeker waard.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk broodje! Altijd! Helaas was het koekje toch weer te hard gebakken...

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeuule lekkere broodjes! Ze zijn goed gevuld, smaakvol en goed klaargemaakt. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes, we blijven vrijdagochtend met Brink bij jullie bestellen!

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke bun met gepaneerde kip! Chocolate chip cookie zalig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben jullie zulke heerlijke broodjes, lekker als tussendoor, lunch of zoals vandaag als katervoer. Ben verslaafd aan die lekkere buns! Vooral de kip extravaganza is bizar lekker. Alsjeblieft, ga hiermee door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig broodje. Maar de brownie die ik besteld had was vergeten in de bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kan niet meer... Bun... Als jullie blijven doorgaan met zulke lekkere broodjes ga ik iedere vrijdag vele kilo's aankomen hahah. Chicken Parm 100% voor herhaling vatbaar, bizar lekker!!!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere buns! Alleen een beetje jammer dat de bezorging 1,5 uur duurde, wel een flesje Charitea erbij gekregen, dat wel.

Reactie van Bun:Sorry daarvoor Jolein!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd. Smullen maar!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

j de p

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heel lekker

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je vindt ze niet beter dan dit, top zaak!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was vandaag jarig dus moest mij trakteren op 2 meatloaf classic. Niet eens opgekregen maar nog steeds geniaal lekker.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes, echt een aanrader!!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wist niet dat het mogelijk was maar hij was nog lekkerder nu de meatloaf alleen rund is. Dus no worries. Nog keihard verslaafd.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker! Raad zeker de kip extraveganza aan!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De broodjes zijn heerlijk vers en knapperig.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima BLT en Yardbun!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

A point 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde bijna 2 uur

Reactie van Bun:Sorry Martin! Was vandaag te druk tussen bepaalde tijdstippen, we gaan ons er beter op voorbereiden.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij bestellen hier bijna elke vrijdag met het bedrijf en we zijn altijd erg te vrede!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer TOP!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer helemaal perfect. Meatloaf, brood met vleesbrood, dat is gewoon top

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kutzooi. Ik kan gewoon nooit meer verhuizen.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waiaiaiai het was weer waanzinnig!!! Sinner & Saint, jullie overtreffen wederom. En de beste wensen hè

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkkeeerrrr!!!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoop dat de classis snel terug komt. Die blijft mijn favoriet.

Reactie van Bun:Yes, volgende week is die er weer :)!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The sinner was top

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip extravaganza + meatloaf royal in mijn ogen de lekkerste broodjes van rdam

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed gekruide kip, combi van de uien en de kip gaan goed samen en het broodje perfect gebakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke verrassing. Zalige broodjes die rijkelijk belegd zijn. Zeer zeker voor herhaling vatbaar!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk kerstontbijt! Lekkerste broodjes van Europa!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waanzinnig lekker gegeten. Bun blijft mijn favo bestel plek. En die nieuwe zoete broodjes de perfecte aanvulling. Ik wil meer.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom tering lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker, echt top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vriendelijke bezorgers en constante kwaliteit. Leuk om te zien dat jullie net een stapje verder gaan in ondernemen zodat jullie je onderscheiden van je concurrentie. Blijf zo door gaan. Top zaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling duurde wat langer, maar goed gecompenseerd met een extraatje

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste extravaganza ooit gehad vandaag! Alles klopte. 10/10.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wow! Wat een heerijke broodjes. En dit keer heerlijke, niet te hard gebakken, broodjes! Top!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijke broodjes!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tering lekker

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben nu een maand gestopt met roken maar denk dat ik toch een beetje een classic meatloaf verslaving heb opgebouwd. Kan er mee leven. Tot morgen :)

Reactie van Bun:Goed bezig!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes maar ze worden steeds harder. Ook de koekjes zijn soms zwart aan de onderkant. Een krokant laagje is lekker maar dit is jammer.

Reactie van Bun:Gaan we op letten! We hadden vandaag inderdaad even wat problemen met de oven, excuses.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bun vd week was echt jammie de pammie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bevestiging om 11.25 en om 11.34 had ik mijn overheerlijk broodje. Hoe dan?!?! Volgens mij staan ze daar in de startblokken. Was weer geniaal lekker. Tot volgend weekend :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weg bij bezorg.nl. Groot gelijk. Proef geen verschil. Nog steeds geniaal lekker broodje :)

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanwege de drukte duurde het lang, maar de bezorger was vriendelijk. Lekker en goede prijs/kwaliteit verhouding

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaste klant in het weekend. Super lekkere broodjes. Classic meatloaf is mijn fav!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zoek naar de beste buns (sandwiches) van Rotterdam (en waarschijnlijk ook heel Nederland)? Zoek niet verder.. tevens ook een killer no bake cheesecake..

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodjes waren heerlijk zoals gewoonlijk. Bezorging duurde wat langer maar dat hebben jullie ruimschoots goedgemaakt met de gratis drankjes :)

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was 20 minuten later aangekomen dan geplant, verder toch chill dat we een drankje erbij kregen, maar we hebben liever een koekje. Broodjes waren weer erg lekker, maar broodje oude kaas was helaas niet vullend, maar dat kan ook aan de huisgenoot hebben gelegen.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Aanrader! Verse broodjes, erg lekker en ruim belegd. Ik had online besteld voor afhalen en het was ook precies op tijd klaar, helemaal top. Ik ga zeker nog eens!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

zalig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De broodjes waren zoals gewoonlijk weer heerlijk! De bestelling duurde wat langer en dit is erg netjes opgelost! Ik kreeg tijdig een belletje en als excuses een extra drankje bij de bestelling.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

te laat

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer sterke bezorging : topper !!!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opnieuw heerlijk broodje, snelle levering, vriendelijke bezorger. Ik had al een (super lekkere) brownie besteld, maar kreeg er zelfs nog een cheesecake potje bij. Heel erg vriendelijk! Ook zonder het extraatje mijn favoriete broodjeszaak in de buurt :).

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk broodje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk, behalve de BLT!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker! Aanrader! :)

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze nieuwe favoriet!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling 3 kwartier te laat

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere broodjes! Aanbod is eigenzinnig : )

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt goed!

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Buns zijn heerlijk! Bestellen hier al vanaf het begin dat ze open zijn en zijn nog nooit teleurgesteld. Kwaliteit is keer op keer weer top. Bezorgen duurde vandaag wat langer als extraatje een extra flesje drinken gehad. Had niet gehoeven, maar wel erg gewaardeerd.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heeeeerlijk!

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse broodjes, de lekkerste van Rotterdam. Super snelle bezorging, met aandacht!

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en de broodjes zelf zijn ook rijkelijk belegd en de ingredienten zijn zeer vers. Geweldig concept en dit kan ik iedereen aanraden

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke rijkbelegde broodjes en heel goede service. Zeker een aanrader!

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes! 10/10 every time. Maar nog lekkerder dan de kip extravaganza, zijn die pittige broertjes in de keuken. Alsof er een pot hete bliksem is open getrokken. They can butter my buns, lol.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

✅ ((best BLT in town))✅

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalige broodjes zoals altijd en vandaag erg snelle bezorging

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

PERFECT! Bestellen wekelijks met bijna alle afdelingen en smullen elke week weer!

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Kip Kerrie zeker in het assortiment houden. Erg lekker 👌🏻

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allerbeste broodjes van Rotterdam! Té lekker!

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great to have you back guys. I hope corona hasn't put too much of a dent into your business. Here's to many buns to come 👍🏻

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tijdslot willen aanpassen na de bestelling te hebben geplaatst. Mailadres die op de website vermeld staat gemaild en 06 nummer een aantal keer gebeld, meteen voicemail. Van beide kanalen geen enkele reactie. Vervelend wanneer er iets mis is gegaan en dat je dan niet bereikbaar bent! Vooral wanneer je wekelijks broodjes bij BUN besteld.. : /

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service! Aardige mensen, leuke zaak. De bun stond klaar om af te halen op de afgesproken tijd. De Meatloaf Royale was overheerlijk. Kortom, ik kom snel weer terug.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede broodjes. Prijs kwaliteit een van de beste opties van Rotterdam. Jammer dat Bun niet 7 dagen per week beschikbaar is

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De broodjes waren weer heerlijk! De bezorging liep wat vertraging op, maar daar ben ik netjes over gebeld en ik heb wat te drinken gekregen als goedmakertje. Top!

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik wil eerder mijn broodje. Jullie zijn vanaf 10:00 geopend maar het kon niet eerder dan 10:30 bezorgd worden?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, rijkelijk belegde broodjes! Al van sinds de eerste chicken extravaganza

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste broodjes van Rotterdam, misschien wel van heel Nederland. Ben heel blij dat de tonijn bun weer terug is en heb sinds dit weekend een nieuwe favoriet; de 3 kazen pizza bun.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Top broodje!

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer fantastisch!

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker brood

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vegan chorizo was super lekker gekruid. Broodje meatloaf was ook erg goed belegd. Broodjes waren nog warm en knapperig toen ze aankwamen en niet soppig van de saus ofzo. Ook nog eens vriendelijke bezorging en prima op tijd voor voorkeurstijd!

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk zoals altijd!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

beste broodje van rotterdam

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt superlekker broodje, helaas ondanks dat ik een uur van tevoren had besteld, een half uur later dan verzocht bezorgd (totaal 1,5 uur na het doen van de bestelling) maar dat mag niets afdoen aan de kwaliteit. Ook heeft de bezorger heel netjes zijn excuses gemaakt. Zeker voor herhaling vatbaar, hopelijk dan wel op tijd :-)

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere broodjes!

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede broodjes, aardige gasten achter de toonbank. Top toko

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere broodjes en handig om het van tr voren online te bestellen.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt weer een 10 uit 10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel, beste broodje kip van rotterdam

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had dit keer de tonijn. Aanrader! Vriendelijk en snel bezorgd.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Waiaiai. Het stelt nooit teleur! De Kip Extravaganza is de favoriet, maar de specials zijn elke week weer een aangename afwisseling en verrassing. De Buns zijn rijkelijk belegd met verse en smaakvolle producten. Alles klopt, tot aan de verpakking toe.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Niks mis mee! Deze keer waren de broodjes al klaar voor de afgesproken tijd, dus lagen ze al even toen ik ze kwam halen, maar als dat het ergste is, right?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde beetje lang maar de broodjes waren heerlijk

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes, lekkere drankjes

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gevaarlijk lekker! Elke week is het op vrijdag Bun dag bij ons!

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zooooo lekker!! En heel snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip extravaganza en special “mamma Mia” waren erg lekker. Heel rijk belegd!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was vriendelijk en tijdig, broodjes waren ook dik in orde. We houden jullie zeker in gedachten, mochten we nog eens lunch willen bestellen.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd en heerlijke broodjes!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk broodje!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijke broodjes!!! Mooi op tijd en lekker warm. Goed bezig!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en topkwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg goed. Meatloaf Royale blijft favoriet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

F*ck*ng lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes en een snelle en goede service. Helemaal top!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere broodjes!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een nieuwe fan.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Chorizo vegan broodjes waren de lekkerste vegan broodjes die we ooit op hebben!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Kip was weer als vanouds lekker! Echter hadden we de van de Vitello Tonato iets meer verwacht. Op zich was de smaak ok, maar de vulling was volgens ins niet helemaal BUN waardig; meer saus, kappertjes, tomaatje etc.

Reactie van Bun:Mee eens, gaan we doen!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals gebruikelijk! :)

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodjes die ik tot nu toe heb geprobeerd en iedereen kan aanraden: caprese, eggslut, zalm en kip extravaganza! Bezorging is snel en vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het broodje eggslut was out of this world!! 10/10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jullie broodjes zijn echt super!!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kip extravaganza en de zalm waren geweldig!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekkere broodjes!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lichtpuntje in deze donkere dagen. Mijn Bun Kip was wederom betoverend. Het enige minpuntje is dat ik er niet gewoon gelijk twee heb besteld. Je wilt gewoon niet dat het stopt.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik geniet altijd van de Bun's, echt super lekker! Wel vind ik de bezorging de afgelopen maanden echt erg lang duren. Minimaal een uur. Dus daar moet je dan echt rekening mee houden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes, snelle bezorging. Zou alleen wat meer salades willen zien :D

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig!!!!!!!

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammie

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeeerlijke broodjes, vooral fan van de Chicken Extravaganza. We bestellen hier vaak met werk. Raad wel aan om iets eerder te bestellen dan gewenst, omdat ze het vrijdag tijdens de lunch volgens mij altijd heel druk hebben! Tip voor Bun: Maar soorten salade! Maar van jullie best verkochte broodjes ook een salade, dan zouden er bij ons op werk nog meer mensen bij jullie bestellen :D

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Malse kip, lekker broodje en een goede saus: 5 ⭐

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voedsel orgasme Nom nom Duurde wel vet lang, maar dat stond erbij

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smullen geblazen, zoals altijd. Wie krijgt er 2,50?

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een goed bunnetje dit

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na ruim een uur op mijn bestelling te hebben gewacht kwam de bezorger aan zonder de 2 jus d’oranje. We maakten de afspraak dat ik gebeld zou worden door zijn baas en mijn geld terug zou krijgen. Dit is niet gebeurd en vind ik een beetje slordig. Ik moet er nu zelf achteraan door jullie te mailen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeeeeerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker. Bun is en blijft goed. Ik bestel hier al jaren met plezier. Het brood is lekker en rijkelijk belegd. De toppings zijn goed en erg vers. Kortom fantastisch. Tip: Als extra bij te boeken bij bijvoorbeeld de BLT: Avocado - vers of spread. Lijkt me een hele lekkere toevoeging. Ook lekker: Kalfsfricandeau met tonijnmayonaise.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker en snel!

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waanzinnige zaak, het is dat je maximum 5 sterren kan geven, had er het liefst 10 gegeven. Ambachtelijke broodjes met een heerlijke nasmaak. De vegetarische chorizo is een aanrader. 5 sjonnies.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk zoals altijd. leuke smiley op mijn bestellingsbriefje

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De heren van bun hebben me weer een top dienst bewezen. Bestelling stond binnen 25 minuten voor de deur.

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friday is life. Friday is Bun-day. Bun is life.

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, vers en keurig op tijd!

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste broodjeszaak , heerlijk zoals altijd

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd!

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kreeg als dank voor mijn loyaliteit een bunshine van het huis. Goede zaak met lekkere broodjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig! De beste broodjes voor thuisbezorgd op een brakke weekend dag. De broodjes komen altijd nog lekker warm aan en ze zijn nooit sompig en klef zoals bij andere broodjeszaken (niet dat ik die nog uitprobeer)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd geweldige broodjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waren de broodjes vandaag iets te hard en te donker! Terwijl de bestelling daarvoor perfect was.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes!

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enorm lekkere broodjes kan je hier bestellen! Elke vrijdagmiddag is bij ons een BUN broodje!

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd! Jammer van de beperkte openingstijden..

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service, ontzettend lekker broodje die Kip Extra!

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! en prima bezorgd,

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste verste broodjes van R’dam eo!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste broodje ooit, moest wel ruim een uur wachten op de bestelling, maar was het wel waard! Gelukkig wel een leuke bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blt geweldig Ceaser ook lekker alleen iets te zout voor mijn smaak

, 24-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Beste broodjes van rdam, de koekjes waren zo als altijd verrukkelijk. Bezorging gaat best snel en werd ook vriendelijk geholpen aan de telefoon. Blijf zo door gaan bun !!

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker en netjes op tijd.

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer op rij heb ik het drankje niet gehad dat ik besteld had. Ik kreeg gelukkig korting omdat het de tweede keer was maar ik zou in het vervolg toch graag gewoon een lekker drankje bij mijn bun willen hebben.

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste broodjes in Rotterdam

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste broodjes van Rdam en ALLER ALLER LEKKERSTE SALADE ❤

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk was het weer zalig. Als je trek hebt en de deur niet uit wilt maakt Bun de beste broodjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie bunnoe.

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!!

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, verse broodjes en grootse hoeveelheid. Hier kan geen enkel broodje tegenop!

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde ruim 2 uur, ik snap dat het bedrijf kleinschalig is maar dit duurde wel heel lang, ter compensatie kregen we 2 koekjes erbij voor 11 mensen.

Reactie van Bun:Hoi, nogmaals onze excuses! Op vrijdag tussen 12 en 13 is het altijd ons drukste moment voor bedrijven. Maar 2 uur is uitzonderlijk en inderdaad veel te lang. We gaan wat aan onze capaciteit/bezorggebied doen. Je kan ook vooruit bestellen vroeger in de ochtend met een gewenst tijdstip. Ik zal je een kortingscode sturen voor (hopelijk) een volgende keer!

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Clubsandwich en de meatloaf heerlijk! Met kip was wat minder belegd. Overal lekkert

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was gewoon weer echt goed!

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardige gasten, lekker broodje, snelle bezorging. Tevreden klant!

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt de allerbeste buns van Rotterdam!!

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben fan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vrijdag Bundag! Ik moet alleen iets vinden voor de verstikkende stortvloed van weemoed die me overspoeld na de laatste hap. Als tijdelijke oplossing bestel ik er altijd twee.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zoals gewoonlijk weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best sandwiches in town

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zaakie, meatloaf royale👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd hele chille broodjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Bun Club was perfect, heerlijk op smaak en precies genoeg. Mooi op tijd bezorgd!

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppieee

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn flink onder de indruk van de BUN CLUB. Alle broodjes zijn lekker maar deze springt er wel uit. We bestellen bijna elke weet en we zijn altijd tevreden.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodjes normaal groter van formaat. Ook minder belegd.

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd!!

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik wil bij deze het personeel van gisteren (zo 05/05/2019) bedanken voor de topservice. Bij onvoorziene problemen, een goede oplossing bedacht. Ik heb weleens anders meegemaakt. Bedankt! En niet geheel onbelangrijk, heerlijke broodjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere broodjes en uitstekende bezorging.

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, zoals gebruikelijk!

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk verse broodjes

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodjes broodjes broodjes

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lunch op vrijdag was nog nooit zo gelukzalig, alleen maar blije gezichten, en ook prachtige vegetarische opties. Meatloaf Royale FTW!

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes en snelle bezorging!

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De broodjes waren vers en super lekker, volgende keer weer bestellen!

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom goed! Een ‘tip-optie’ zou te gek zijn online ivm fooi :)

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Two buns were missing, I sent an email and I left a voice message. No reply.

Reactie van Bun:Hi Diego, i'm really sorry! I'll send you and email to see if we can work it out, my apologies.

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weinig feedback want wat gewoon goed is, is gewoon goed. Niks te verbeteren, lekker zo doorgaan! Ik vind het een aanvulling in de wijk en kijk altijd uit naar vrij/zat/zon om eventueel te bestellen!

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodje donker en veel te hard! Bezorging redelijk snel.

Reactie van Bun:Excuses! Te lang in de oven gezeten dan. Zullen we op letten. Je hebt een smsje ontvangen met een kortingscode om het goed te maken

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, vers, smaakvol en de blueberry/white chocolate cookies!!

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was echt jammie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed alleen 3 euro voor echt miniflesje sinaasappelsap is wel beetje karig

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld, alles was heerlijk en mooie porties. Zelfs mijn zoontjes van 6 en 4 smulden van de salade terwijl ze normaal geen sla lusten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes zoals altijd. Eentje vergeten deze keer maar kregen we op dezelfde dag nog eentje en 50% korting op onze volgende bestelling. Dat noem ik service :)

, 18-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker! Onze favoriete post-work out lunch op de vrijdag!

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste broodjes en salade ooit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen regelmatig bij Bun en de kwaliteit is altijd goed! Ook vlotte en vriendelijke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste broodjes en salades ooit!

, 14-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers! Altijd snel! We missen alleen wel de peanutbutter&jelly koekjes die jullie altijd hadden!

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect netals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onwijs lekker weer en snelle bezorging!

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben niet gewend om een uur te wachten op mijn bestelling, kan natuurlijk een keer gebeuren maar dat is wel heel jammer want nu waren de broodjes koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en dit keer weer heel snel bezorgd

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes!

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is super! Alleen zit er misschien een foutje in de website, de vorige keer en deze keer bestelde ik een ceasar salade zonder kip maar kreeg beiden keren met kip. Nu wil ik niet klagen over gratis eten maar ik vind hem veeeel lekkerder zonder kip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker weer, broodje kip is echt een toppertje

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prachtige zaak. Ambachtelijke broodjes en alles handgemaakt en met liefde bereidt. De bun kipDIJ rode ui blijft me keer op keer verbazen. Echt sindsdien ik dit broodje verorberd wil ik alleen nog maar de kipDIJ van de bun. Een knap staaltje vakwerk en die kruidenmelange is geniaal. Petje af voor deze mannen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel graag bij Bun, omdat de broodjes heerlijk zijn. levering zou wat sneller mogen, zeker wanneer het leveradres dichtbij is. Verder super tevreden!

, 28-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bun heeft gewoon perfecte broodjes, ik weet niet hoe ze het doen maar ik zou ze elke dag wel lusten. En hun Ceaser Salade is ook echt f*cking lekker!

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk (as usual) en snel geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Denk de lekkerste salade van de stad?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes en snelle bezorging!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie shit ouwe!

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

smaaksensatie in de mond

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse broodjes!

, 03-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Switi

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke lunches! absolute aanrader

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Simply fantastic!

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben een tevreden terugkerende klant, en ben vooral te spreken over de Kippendij met tzatziki, supergoede value for money!

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

We bestellen al een paar weken elke zondagochtend onze broodjes bij Bun, en hebben bijna de hele kaart nu gehad. Ze hebben nog niet één keer teleurgesteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Suppperrr lekkere kipbrooodjesss !!!

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een heftige koningsdag was de bun meatloaf royale het enige dat binnen bleef!

, 13-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel geleverd

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik lig in bed. Bestel 2 Bunnetjes en terwijl ik me nog eens omdraai gaat een kwartier later de bel al. (Te) Snelle bezorging en heerlijke broodjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik schrijf nooit recensies maar voor het truffelbroodje maak ik een uitzondering. Man man man wat een genot

, 16-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere broodjes en snelle bezorging!

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I love these. No wonder Rotterdam is becoming more popular with the tourists

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste broodjeszaak van de stad! Ik bestel elke keer als ik bij mijn vriendin ben en de kwaliteit is constant. De eigenaars zijn leuke, rasechte Rotterdammers. Nu hopen dat ze meer zaken gaan openen ook op Zuid

, 27-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes zoals altijd

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes, heerlijke mensen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk broodje kip!

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodjes Bun zijn echt mijn favo op de vrijdag. In de toekomst zou ik wel graag een uitbreiding van het assortiment zien dmv Milkshakes.

, 19-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere keren besteld bij Bun en dat zullen we ook nog vaker doen. Heerlijke broodjes en vriendelijke bezorgers.

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden naast de smaakvolle bun’s de tijdelijke test chicken wings. Nou dit test panel was louter positief in zijn beoordeling. Heerlijke kippen pootjes en vleugeltjes in een bijzondere marinade, een heuse smaak explosie. Wat ons betreft kunnen ze voor altijd in het assortiment. De bezorger was ook erg vrolijk en spontaan! 5 sterren ervaring

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

This was an amazing bun, great start of 2018. Thank you guys for the taste explosion, very inspiring. More Life, More Bun!

, 29-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dolgelukkig iedere vrijdag met broodjes van BUN, maakt de week weer prachtig af :D

, 16-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Yummmmmm

, 08-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meatloaf was echt lekker vandaag, aardige bezorger ook.

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes!

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker en super warm!

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ERG LEKKER!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer zalig!

, 13-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke buns op deze middag. Aangenaam verrast ook door de knappe bezorger. Ik ga zeker vaker bestellen! xx

, 23-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als u dit leest, en u heeft nog nooit BUN gegeten, dan heb ik u slechts één ding te zeggen. Waar wacht u nog op! Voor het eerst BUN eten is beter dan voor het eerst de Beatles horen. De zorgvuldig uitgekozen ingrediënten zorgen voor een dans van smaken in de mond waar het Scapino Ballet niet van terugheeft. Origineel, smeuïg en gewoon heel erg lekker. Rotterdamse kwaliteit!

, 23-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bun is zoals altijd weer heel lekker alleen worden helaas broodjes steeds kleiner vind ook jammer dat ham kaas bun veel duurder zijn geworden ook staat er dat er cheddar word gebruikt die was helaas niet te proeven. Verder is het nog altijd goed bezorgd zeer vriendelijk alleen vind het jammer dat broodjes steeds minder groot worden en sommige wat duurder worden waardoor keuze voor alternatieve makkelijker word.

, 22-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijk gebakken, heerlijk belegd en dampend warm nog bij ons op kantoor bezorgd. Iedere vrijdag smullen we weer bij de lunch van de broodjes van Bun! Geweldig!

, 16-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, ambachtelijke broodjes en leuk verpakt!

, 16-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 10-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat is er met BUN gebeurd? Mijn broodje is met 50% gekrompen en past nu in mijn handpalm. De eens kwalitatieve ingrediënten zijn vervangen door goedkopere varianten. Zelfs de sla moest er aan geloven. De eens zo lekker knapperige sla is vervangen door een goedkope krop sla. Is dit de nieuwe concept vaan BUN het een tijd geleden over had? Broodjes verkleinen + goedkopere ingrediënten = $$$ . Ga hier niet meer bestellen. Zat andere zaakjes waar je nog waar voor je geld krijgt. BUN you blew it.

Reactie van Bun:Beste Lefty, Vervelend maar begrijpelijk dat je dit zo hebt ervaren. We probeerden wat aan de productiemethode te veranderen, waardoor er een aantal broodjes erg klein waren uitgevallen. We dachten dat het wel kon, maar bij nader inzien zijn we hier ook niet tevreden over. Dit zal dus niet de nieuwe maat van de broodjes worden. Op de ingrediënten hebben we niet bezuinigd. We gebruiken dezelfde sla (Romaine), maar dan grotere kroppen. Het werkt efficiënter maar we moeten er inderdaad wel op letten dat we naast het groen van de sla ook de knapperige kern op het broodje doen. Verder hebben we het menu aangepast met nieuwe broodjes, dit hebben we puur gedaan omdat we het leuk vinden nieuwe broodjes te verzinnen en de klant iets nieuws willen aanbieden. Dit is niet zozeer om te bezuinigen. Kortom excuses voor deze slechte ervaring en toch ook bedankt voor je feedback. We smsen je een code waarmee je de volgende keer gratis kan bestellen en hopen dat we je dan kunnen overtuigen dat we niet onze kwaliteitsstandaard overboord hebben gegooid. Groeten Bun

, 09-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes! Deze keer waren ze wel wat kleiner van formaat. Jammer!

, 08-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ooh hier word ik zo dolgelukkig van. Kantoorlunch gehad met broodjes van Bun, iedereen dikke smile van oor tot oor. Verrukkelijke broodjes, rustieke verpakking- Best. Lunch. Ever.

, 08-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijke broodjes

, 29-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, goed gevuld broodje voor een mooie prijs. Het werd ook snel en zorgvuldig bezorgd!

, 24-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pulled Pork is een aanrader!

, 23-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Potverdikkie, wat zijn jullie kip broodjes toch lekker!

, 22-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere broodjes en snelle bezorging. Elke keer weer.

, 05-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere broodjes, snelle bezorging. Helemaal top!

, 27-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalige broodjes kip, love it

, 25-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt top! Had bun kip en bun eisalade met bacon. Bacon was lekker knapperig en kip goed op smaak. Die tzatisiki of hoe je dat ook schrijft ook erg lekker verfrissend

, 21-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodje was lekker, voor herhaling vatbaar.

, 20-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere broodjes en koekjes

, 14-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

spang

, 01-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een snelle levering en echt super lekkere smakelijke broodjes 5/5

, 05-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supergave broodjes

, 26-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb twee keer besteld, Heerlijk!!!!

, 14-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd warm bezorgd en superverse producten!

, 06-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, goed gevulde broodjes voor een goede prijs! Veel keus, dus voor elk wat wils. De bezorging was wel later dan in eerste instantie was aangegeven, maar dat was voor ons niet zo erg.

, 28-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super lekker.!

, 21-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lunch besteld voor onze gasten op kantoor. Broodjes vielen erg goed in de smaak (en ik was heel blij met het koekje)

, 16-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer genieten geblazen. De broodjes waren dusdanig groot dat me schakel soms in de weg zat tijdens het eten. ook wat tzatziki-saus over me Chelsea vest gemorst, maar dat mocht de pret niet drukken.

, 23-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse broodjes, snelle levering én het wordt aangegeven wanneer je je bestelling ontvangt, extra pluspunt!

, 14-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het waren heerlijke broodjes en het koekje smaakte boven verwachting erg goed! Ik had de white choco blue berry cookie! Aanrader! De bezorger was er eerder dan aangegeven, perfect!