Bewertungen von Bun Rotterdam

Neue Beurteilungen

5.0
Stevie
24 November 2023

Ik heb weer kneiter lekkere broodjes gegeten vandaag. Was mijn moment vd dag.

Lekker man
19 November 2023

Gewoon prima, niks mis mee

Allard
12 November 2023

Altijd weer genieten

Megan
12 November 2023

heerlijk broodje!

Roland
8 November 2023

Altijd top

Bjorn
7 November 2023

de tuna melt is simpelweg het beste broodje aller tijden! desalniettemin zouden wij graag de caprese terug op het menu zien


Ad
5 November 2023

Broodje was erg lekker, goed vol verpakt. Super goed en zeker de prijs waard.

Mika
3 November 2023

Echt lekker eten

Simon
2 November 2023

Altijd erg lekker!

-
1 November 2023

Heerlijke broodjes!

Sd
1 November 2023

It was very dry and not made well the tempeh bun. I think it’s called vega extravaganza

Antwort von Bun

We think the tempeh was too long in the oven. Sorry about that. We did a refund for your order. Won't happen again.

Eli
1 November 2023
Samwise
29 Oktober 2023

Ik heb onlangs genoten van een heerlijke maaltijd bij Bun Rotterdam en wil graag mijn positieve ervaring delen! De Bun Kip Tzatziki was absoluut verrukkelijk. De smaakvolle combinatie van sappige kip en verfrissende tzatziki-saus, geserveerd in zachte buns, was een ware traktatie voor mijn smaakpapillen. De porties waren royaal en de presentatie was uitnodigend. De service was snel en vriendelijk, wat de algehele ervaring nog aangenamer maakte. Bun Rotterdam is zeker een aanrader voor liefhebbers van smaakvolle street food met een twist. Ik kom zeker terug voor meer!

Jantje
28 Oktober 2023

JAA LEKKURSTE BROOTJES EVAH!!

Angelique Bhawanie-Ranes
24 Oktober 2023

Liefde gaat door de maag en ik hou van bun.

Eelco
20 Oktober 2023

Excellente broodjes! Sinds lange tijd niet zulke broodjes gegeten.

Jasper
20 Oktober 2023

Uitstekend geholpen en de broodjes zijn van topniveau!

Megan
15 Oktober 2023

De broodjes zijn super lekker, maar bij het ophalen van mijn bestelling zag ik dat er een paar mensen met lang en los haar de broodjes staan klaar te maken. Ik wil niet als een zeur overkomen maar laat die werknemers een haarelastiek dragen zodat de kans klein is dat iemand een haar treft in hun broodje

Antwort von Bun

Dat is inderdaad niet netjes. Gister was ik zelf niet aanwezig maar ga er op letten dat mensen met lang haar een petje of elastiek gebruiken. Thanks voor de feedback!

Angelique
11 Oktober 2023

Mijn man en ik houden van bun. We hebben elke maand een bundag, maar gaan volgens mij elke week wel 1 keer langs. Vriendelijke mensen en lekkere broodjes.

Chayenne
7 Oktober 2023

de broodjes zijn echt geweldig, highly recommended!

Daan
7 Oktober 2023

Altijd lekker

Wouter
4 Oktober 2023

Beste broodjes van Rotterdam. En altijd hele lieve mensen :)

Irene
1 Oktober 2023

Super lekker, heerlijk en op tijd klaar

Joe
28 September 2023

Great sandwiches as always, ready to pick up on time and still toasty warm. Keep doing what you're doing, don't stop x

Rosa
15 September 2023
Transnordic Rotterdam
14 September 2023

de Bom !

Aleyna
8 September 2023

Beste goedgevulde broodje ooit! Prijs en kwaliteit is zeker goed

Sabine
6 September 2023

Duur, maar goed!

Transnordic Rortterdam
6 September 2023

Kan helaas maar 5 sterren geven... Alles helemaal top, nix meer aan doen !

Mitchel
31 August 2023

Was weer heeeeerluk!

Adriana
28 August 2023

Heerlijke broodjes!

Hidson
27 August 2023
dorine
20 August 2023

als altijd, wederom 5 sterren. bestelling stond klaar op de afgesproken tijd en was van TOP smakelijkheid!

Saskia R.
19 August 2023

Drie verschillende broodjes besteld en ze waren allemaal heerlijk. Had besteld om af te halen en was aangenaam verrast dat mijn broodjes al klaar waren toen ik aan kwam, terwijl het heel druk was in de zaak. Goede service, heerlijk eten!

Deise
17 August 2023

Altijd tevreden over de bestellingen en vandaag helemaal. Er was iets mis gegaan met het broodje en super goed en snel opgelost door Bun. Aanrader!

Stevie
9 August 2023

De beste broodjes haal je bij BUN. Voor een vriendelijk lach van de medewerker achter de kassa moet je vandaag ergens anders zijn. Ben ik niet van jullie gewend.

Antwort von Bun

Excuses Stevie! Ik ga het intern even bespreken

dorine
5 August 2023

t was ook vanmiddag weer om door een ringetje halen: het online bestel proces gaat perfect, jullie zijn altijd prachtig op tijd klaar, en de broodjes zijn consequent van hoogstaande kwaliteit! de zaak barste uit zijn voegen van de klandize (zaterdag 14 uur) maar mijn bestelling stond klaar op de afgesproken tijd!

Emma
5 August 2023

Geweldige broodjes! Heerlijke en unieke smaken en mijn favoriet is de melanzane !!

Tessy
3 August 2023

Heerlijk broodje panko honey mosterd.

S
30 Juli 2023
Diana
30 Juli 2023

Heerlijk smaken combinaties!

Maria
30 Juli 2023
Diana
21 Juli 2023

Het was t wachten waard đŸ‘đŸŒ

Bram
15 Juli 2023

The tuna melt is to die for

Sofia
8 Juli 2023

Altijd super lekker!

Marsha
2 Juli 2023

Super lekker en op tijd geserveerd.

Ilya
30 Juni 2023

Heerlijk als altijd!!!

Jaco
24 Juni 2023

Altijd amazing.

Jack Prins
18 Juni 2023

Super good bun, with friendly and attentive service.

Robin
18 Juni 2023

WĂ©Ă©r iets niet beschikbaar. Als we tegen t einde van de dag komen is er altijd iets op. Daarom belden we nu voor ophalen 10.00 uur, is een van de producten weer niet beschikbaar

Ilke
16 Juni 2023

Superlekker, heel origineel ! Superleuk concept

Jennifer
11 Juni 2023

Goede service, heerlijke broodjes!

Chris
3 Juni 2023

Top!

Raph
31 Mai 2023

10/10

Megan
27 Mai 2023

Echt super lekkere broodjes, maar het was vrij druk met ophalen. De medewerker die mij hielp was met veel dingen bezig waardoor de rij steeds langer werd. misschien iemand apart voor de bediening neerzetten en iemand apart voor de bestellingen en betalingen zodat het minder druk is voor het team en de klanten :)

Kat
27 Mai 2023
Etty van Leeuwaarden
20 Mai 2023

Snel, vers en smaakvol. Kortom; genoten.

Megan
19 Mai 2023

Erg lekkere broodjes en het online vooraf bestellen en afhalen is ideaal!

Sofia
19 Mai 2023

Altijd lekker. Vandaag mij werk collega’s ook dan gemaakt van Bun đŸ«¶đŸŒ

Lieke
13 Mai 2023

Super lekkere broodjes!

Milan
7 Mai 2023

Heerlijk weer!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Shiloah Mercera
7 Mai 2023

duidelijke site, makkelijk bestellen en snel klaar!

Soraia
6 Mai 2023
Kaaz
3 Mai 2023

Heerlijk!!

Bjarne
30 April 2023

Het brood zelf is al genoeg om naar Bun te gaan!

Raphael
29 April 2023
Daniël
27 April 2023

Voortreffelijk! Ik ken geen betere broodjes. Zo vers en smaakvol

Raphael
26 April 2023
Lars Timmer
26 April 2023

Beste broodje van Rotterdam

Fidel
26 April 2023

later than expected and not too hot, but we ordered quite a lot so understandable

jaap zweinenberg
21 April 2023

Het was zeer smakelijk en op tijd bezorgd !

H
19 April 2023
Hagestein
13 April 2023
Febe
13 April 2023
Julia
12 April 2023

Geweldig lekker zoals altijd!

Lisa
8 April 2023

Broodje was erg sompig, de bezorging duurde 45 minuten. Mijn vriend en ik hebben beide 2 uur later buikpijn van het broodje. Vorige keer was het veel beter

Antwort von Bun

Hoi Lisa, mijn excuses! Ik stuur je een kortingscode voor 2 nieuwe broodjes. Ik ga even na waar het fout is gegaan, hopelijk tot een volgende keer en bedankt voor de feedback! Gr Max

Caryona
7 April 2023

HEEEERLLIJKK

Hilda Balvers
7 April 2023
Daleen Bloemers
6 April 2023
Nick
5 April 2023

Beste broodjes uit Rotterdam, de Kip Extravaganza blijft een favoriet!

Luuk
3 April 2023
Bastiaan
31 MĂ€rz 2023
Julia
27 MĂ€rz 2023

Gewoon top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nick Snijder
26 MĂ€rz 2023

Het broodje was zoals gewoonlijk heerlijk. Het enige wat tegenviel was de bezorging. We hadden rond 12:20 besteld. In de mail zagen we toen dat het eten er rond 13:05 zou zijn. Wat we al best laat vonden. Uiteindelijk was het ook nog een kwartier te laat, waardoor we uiteindelijk een uur hebben zitten wachten. Beetje lang en jammer

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Steph
23 MĂ€rz 2023

Kip tzatziki blijft onze favoriet! We hebben er lang niet besteld maar het is de perfecte post-workout lunch. En soms grepen we mis met de koekjes maar die waren er dit keer ook nog. Ook echt super lekker weer! Niks veranderen aan beide recepten!

Joost
22 MĂ€rz 2023
Otto van Schaik
22 MĂ€rz 2023

Mijn bestelde drankje is niet geleverd. Krijg ik hier nog een bericht over?

Antwort von Bun

Yes ik kreeg het door, ik stuur je zo een kortingscode per mail! Helaas kan ik niet 1 item terugstorten op de een of andere manier.

Yami
18 MĂ€rz 2023
Sandra
17 MĂ€rz 2023

Fantastisch lekkere, goed gevulde broodjes!

Faziel
17 MĂ€rz 2023

Het bezorgen duurde twee uur (eerstmogelijke tijdslot, op tijd gecommuniceerd, maar alsnog jammer) en er zaten twee haren in mijn broodje. Dat was erg jammer

Antwort von Bun

Nogmaals excuses!

Anne-Fleur
15 MĂ€rz 2023

Heerlijk verse broodjes en snelle bezorging

Hannah
11 MĂ€rz 2023

Netjes op tijd bezorgt en hele lekkere broodjes! Helaas zat er op de BLT geen tomaat :( maar zeker voor herhaling vatbaar

Antwort von Bun

Excuses! ik heeb je een sms gestuurd met een kortingscode voor een nieuw broodje

Luuk
9 MĂ€rz 2023

Al een hele lange tijd vaste klant bij BUN. Beste broodjes in de omgeving van Rotterdam. Kwaliteit is altijd consistent en levering is altijd snel en vriendelijk. De kip extravaganza is de onbetwiste favoriet op ons kantoor. Zeker een aanrader!

Jor
4 MĂ€rz 2023
Nienke
1 MĂ€rz 2023

kip extravaganza, echt lekkerste broodje ooit

Debra
26 Februar 2023
Michael Schuiten
24 Februar 2023
jaap zweinenberg
24 Februar 2023

Broodjes waren heerlijk, vers en op tijd bezorgt

Julien
24 Februar 2023

Keer op keer bizar heerlijk

Sofie Reedijk
19 Februar 2023

Lekkerste broodjes van Rotterdam & hele vriendelijke bezorg(st)ers :)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Milan
18 Februar 2023

Heerlijk weer!

Sara
18 Februar 2023

Het word tijd dat er een nieuwe kassiere komt. Ze vind het blijkbaar nodig om haar nummer aan verschillende mannen te geven die al in een relatie zitten. Daarbij is ze totaal niet professioneel als je met je partner komt. Het broodje vandaag was niet krokant zoals ik het van jullie gewent ben.

Antwort von Bun

Bedankt voor de feedback! We gaan het intern onderzoeken

jaap zweinenberg
17 Februar 2023

De broodjes waren heerlijk en de bezorging was op tijd !!

Victoria
16 Februar 2023

Geweldig, was binnen 30 min bezorgd

Marylou
11 Februar 2023
Karl Fieldhouse
10 Februar 2023

We do a Friday lunch every week for work, BUN wins hands down from the 25-30 places we've used in RD

Hilda Balvers
10 Februar 2023

Heerlijke broodjes!

Michael Schuiten
9 Februar 2023

Beetje vroege levering. Hadden gevraagd tussen half een en een uur en we kregen de broodjes al reeds om twaalf uur. Geluk dat we al thuis waren

Gaytrie & Jessica
9 Februar 2023

De broodjes waren FANTASTISCH lekker! De bezorgen zag er lief uit. Top!

Nick
9 Februar 2023
Anoniem
5 Februar 2023
Sarah Cadavid
5 Februar 2023
Samwise
5 Februar 2023

5 stars, never had a bunpleasant experience

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nick
4 Februar 2023

Heerlijke bun afgehaald

Luuk Snijder
2 Februar 2023

Top tent! Ik had een grote bestelling gedaan en alles kwam goedaan. De broodjes waren er warm, optijd en de order was precies goed. En als laatste, de smaak was geweldig, iedereeen vond het lekker. We gaan zeker vaker bestellen in de toekomst! :)

Ilya
1 Februar 2023

Lekker, as always!

M
29 Januar 2023
Roxanne
28 Januar 2023
Matthijs Koole
27 Januar 2023

Misschien wel de lekkerste broodjes van de wereld!!!

BaasBV
27 Januar 2023

Wij als BaasBV bestellen bijna wekelijks dus over kwaliteit zeker geen op of aanmerking ga zo door. Wel zou ik een korting code willen ontvangen indien jullie dit hebben en over het

Danielle van der Sluijs
23 Januar 2023

Zalig broodje en nog warm bij bezorging:)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jonnesonski
20 Januar 2023

Beste broodjes van de stad. Vandaag de Panko gegeten en hij was wederom goed op smaak met een perfecte crunch. Hiervoor kom ik nog naar Bun, hoe hard het ook regent. 10/10

Julia
19 Januar 2023

Echt het allerlekkerste broodje van Rotterdam, perfect voor vegetariërs

Dennis Bergkamp
15 Januar 2023

Heb in mijn tijd bij Arsenal ook altijd lekkere broodjes gehad in de kantine, die at ik dan samen met Henry, Pires en Vieira. Maar de broodjes bij Bun zijn wat mij betreft nog lekkerder dan mijn goal tegen ArgentiniĂ« in ‘98.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Stevie
14 Januar 2023

de Panko Supreme heeft een upgrade gekregen naar de Panko Honing Mosterd en I like it.

Karl
13 Januar 2023

First time ordering Friday lunch here and the team loved it. Sandwiches were super tasty and service was great. Order was accurate and ready for pick-up on time. We'll certainly be back!

EMonteiro
12 Januar 2023

Heerlijk vers gemaakt! Erg genoten.

Ulas
12 Januar 2023

Wij bestellen regelmatig bij ons op kantoor ondanks dat we 15 broodjes of meer per bestelling doen, komt alles snel aan. broodjes zijn altijd vers en super lekker iedereen is altijd blij als we bij bun bestellen. onze complimenten naar Max en naar de bezorger. Top service! // Ulas - DSV

Dim
8 Januar 2023

Vond 25 eur erg duur voor twee broodjes

Antwort von Bun

Naast dat er bezorgkosten zijn gerekend had je bij die 25 euro ook nog twee koeken zie ik. Zaten die er niet bij? Dan krijg je uiteraard daar een vergoeding voor mocht dat zo zijn.

Olivier
8 Januar 2023

Beste broodjes van Nederland

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nathalie
4 Januar 2023
Floris-Jan
31 Dezember 2022

Beste lunch om het jaar mee af te sluiten

JD
29 Dezember 2022
Otto
23 Dezember 2022

Zoals altijd een overheerlijk broodje. Niets minder, waarschijnlijk meer. Ook gelijk maar een cap gescoord. Voegt weinig toe aan het broodje maar veel aan de outfit.

Zeno Zultzwam
21 Dezember 2022

Zoals zaltijd zuper!!

Eva
19 Dezember 2022

Top, ga zo door!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wildeboer
17 Dezember 2022

Vandaag was de eerste keer. Het was een life changing moment.

Roland
15 Dezember 2022

Bun is echt mijn all time favoriete broodjeszaak met fantastische broodjes alleen worden de ze voor mn gevoel steeds vetter. De plas olie op mn bord zou wel wat minder mogen, is dat iets om naar te kijken? Alvast dank!!

Antwort von Bun

Excuses! Heb het teruggekoppeld en we gaan er op letten!

Donna van den Bos
12 Dezember 2022

Altijd mega blij, lekkerste broodjes van rotterdam en lief personeel!

Sjaak Spaargaren
10 Dezember 2022

Het was heerlijk 😋 en lekker warm👍

Obbe
9 Dezember 2022

Top broodjes, kan niet beter!

SH
9 Dezember 2022

Heerlijke broodjes!

Roan Sophia
5 Dezember 2022

Bestelde zonder tomaat, nog overgebeld. Alsnog tomaat, broodje was ijskoud, koekje verbrand en heb 1 uur moeten wachten op 1 broodje:(

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Bun

Sorry Roan, mijn fout! Ik laat het geld van de bestelling terugstorten. Mijn excuses. Hopelijk tot een volgende keer

Kaaz
3 Dezember 2022

Altijd heerlijk!

Duuk
30 November 2022
Tim
28 November 2022
Lauri
27 November 2022
J
27 November 2022
Guido
25 November 2022
Irene
20 November 2022

Heerlijk broodjes met geweldige producten 😍

Mohit
18 November 2022

Broodje was koud en niet smakelijk. Jammer, aangezien het maximaal 10 minuten bezorgen zou moeten zijn.

Antwort von Bun

Excuses Mohit, ik stuur je een code voor een nieuw broodje. Gr Max

Richard Schenderling
18 November 2022
Jay
16 November 2022

Eten was weer heerlijk!

Milan
12 November 2022

Wederom zalig

Anneloes v/d Maas
11 November 2022

Vanmiddag de broodjes ontvangen. Op de truffels zat geen parmezaanse kaas
teleurstellend, betalen inmiddels €8,- voor een broodje truffel. Andere broodjes was top.

Antwort von Bun

Excuses! Uiteraard krijg je een actiecode voor een nieuw broodje truffel. Sorry

Gurkan
6 November 2022
Nout
4 November 2022

Heerlijk!

Maurice
3 November 2022

Lekker en snel bereid bij afhalen!

Jacq
2 November 2022

Geweldig zoals altijd

Nelis
30 Oktober 2022

Het was weer om de servetten bij af te likken.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

M
29 Oktober 2022
Thyra Garritsen
29 Oktober 2022
Rein
29 Oktober 2022

đŸ˜±đŸ˜±đŸ˜± omg, AWESOMESAUCE ‌‌

Anouk
28 Oktober 2022
Marianne
26 Oktober 2022

Bun is de beste

Milan
24 Oktober 2022
Cornelis
23 Oktober 2022

Jahaa het wordt vaste prik. De tuna melt en kip extravaganza zijn onovertroffen!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Vincent
16 Oktober 2022

Gewoon weer echt heel goed! :)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Thyra
15 Oktober 2022

Super lekkere broodjes!

Maarten
9 Oktober 2022

Weer top zoals altijd, alleen miste er deze keer een broodje helaas

Antwort von Bun

Ha Nout, excuses ik stuur je een kortingscode!

Genieter
3 Oktober 2022

Zoals altijd subliem!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lin
25 September 2022

delicioussss

Paul
24 September 2022
Eva
24 September 2022

Fantastisch! Super lekker en snelle bezorging. I love you Bun!

Saar
23 September 2022
Kazia
23 September 2022

Fantastische broodjes! Echt een aanrader :)

Bas
18 September 2022

Fan van het eerste uur. Jammer deze keer dat ik een tijd voor ophalen had gekozen, en vervolgens nog 20min moest wachten. Het concept van een tijd reserveren gaat zo een beetje verloren, zeker als je even kort verkeerd geparkeerd staat in de veronderstelling het zo op te pikken.

Antwort von Bun

Ha Bas, Dat ging niet goed inderdaad. Ik kreeg het te laat mee wat er gebeurde maar dit is zeker niet hoe het hoort te gaan. Het overzicht was op dat moment even kwijt waardoor jouw bestelling ergens achter hing begreep. Mijn excuses. Ik zal je een kortingscode sturen voor hopelijk de volgende keer. Mvg Tim

Jade
17 September 2022
Emiel
11 September 2022

Beste broodjes uit Rotterdam ❀

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Junaira Mercera
9 September 2022

Heer-lijk! Vers brood, kip is goed gekruid. In combinatie met de uiencompote, truffelmayo en rucola.. 10/10

Maarten
8 September 2022

Tyfuslekkere broodjes

Nick
4 September 2022

Was weer helemaal top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

E
3 September 2022

Heerlijke broodjes, leuke bezorgers, altijd goed!

Nathalie daka webshop
2 September 2022

Echt een aanrader om hier te gaan eten ....De broodjes waren verpakt in andere papier beter voor de broodjes ...heb weer heerlijk genoten van de kip Royal zonder sla en tomaat....

Milan
2 September 2022

Zalig!!!

Lin
30 August 2022

super slay, echt top!

Tim
28 August 2022
Joris
28 August 2022
Melissa
26 August 2022

Het was heerlijk!!! Vers, heerlijke combinatie (dubbeldekker) en het vulde ook enorm!

Nathalie daka webshop
26 August 2022

De broodjes waren weer zo als altijd heerlijk

S Baar
18 August 2022

Beste broodjes in Rotterdam, hands down. Onze favo’s: panko, kip royale en tonijn ook heerlijk. Don’t forget the cookies.

Ward
17 August 2022
Ian
16 August 2022

Beste broodjes van Rdam!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mark
15 August 2022

Bestel vaker bij jullie, altijd top. Maar afgelopen keer helaas niet top. Nadat ik de mail kreeg ‘uw bestelling is onderweg’ duurde het een uur. Tussendoor even gebeld, en ze wisten ook niet waar de bezorgster uit hing. Het brood was na een uur helemaal nat van het beleg en saus, dus niet erg lekker en de kwaliteit die ik gewend ben van jullie. Zonde! Op naar de volgende keer

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Bun

Hoi Mark. Ja dat was inderdaad een rare situatie. Er gingen een aantal dingen mis, de bezorger kreeg twee bezorgingen mee die ze helemaal niet allebei moest doen. Vervolgens fietse ze eerst helemaal naar blijdorp heen en weer voor de andere bestelling en daarna pas die van jou. Wat weer totaal de andere kant was. Mijn excuses hiervoor. Ik stuur je een kortingscode voor de volgende keer. Groeten Max

Thomas
14 August 2022

Top kwaliteit, altijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Milan 't Hoen
14 August 2022

Echt heel lekker en vers. Dit zou ik elke dag kunnen eten!

Nienke
13 August 2022

Heerlijke broodjes, verse ingrediënten, goede porties, echt genieten. Snelle bezorging ook. Ga zeker vaker bestellen of daar eten. Achteraf spijt de koekjes niet geprobeerd te hebben

Nathalie daka webshop
12 August 2022

De broodjes waren weer super lekker ...we hebben weer genoten

Annelot Kroon
12 August 2022

Heerlijk!

Kim
11 August 2022

broodjes zoals altijd fantastisch! helaas was dit keer de koek aan de onderkant flink zwart en de oranginas warm... en bezorging te laat. volgende keer beter!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Zoals altijd SUPER!
5 August 2022

Blijft Zo doorgaan

Nick
4 August 2022

Lekkere broodjes. Alles vers en goede kwaliteit. Bezorging is netjes en er wordt ook echt gekeken naar de opmerking die optioneel is in te vullen.

Kim
3 August 2022

Super lekker. Vers en smaakvol. Zelfs de sla is knapperig! Favoriete broodje van Rotterdam

Ian
3 August 2022

Kip royale is een echte aanrader!!

Emma
29 Juli 2022

In vergelijking met onze gewone lunch op werk is het tijdens onze Bun lunches altijd opvallend stil. Overheerlijk!

Nathalie ruhl
29 Juli 2022

De broodjes waren weer heerlijk

Jeffrey
24 Juli 2022

Broodjes waren iets te donker en vettig, maar wel lekker. Bezorger was niet heel vriendelijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mae
23 Juli 2022
Daan
21 Juli 2022

Klasbak

Shais
17 Juli 2022

Fantastisch! Zoals altijd. 0 verbeter punten

Tim
13 Juli 2022
Anoniem
4 Juli 2022
Jurriaan
3 Juli 2022
Stevie
2 Juli 2022

Voor iedereen die het wil weten, de panko supreme is str8 đŸ”„đŸ”„đŸ”„. Puur geluk met dit broodje.

Nathalie daka web shop
1 Juli 2022

Wil jullie weer bedanken voor de extra service.....echt top van jullie .....gr Naat daka web shop

Moreno
1 Juli 2022
Brigitte
25 Juni 2022

Was heerlijk!

Anoniem
25 Juni 2022

Zoals altijd, ongeëvenaard

Marieke
24 Juni 2022

Heerlijk, alleen nooit op de tijd klaar waar je vooraf voor bestelt haha. Maar de bun maakt veel goed :)

Q
22 Juni 2022

was tantu lekker

Stevie
22 Juni 2022

Ik bestel wekelijks bij jullie. Echt de beste broodjes v Rotterdam en ver daar buiten. Maar de laatste tijd worden mijn opmerkingen bij de bestelling niet meer gelezen. Denk hierbij aan géén saus of graag door midden snijden. Willen jullie hier wat scherper op zijn? Muchos gracias.

Antwort von Bun

Excuses! Hij was wel zonder koreaanse chilisaus gemaakt toch? Kan ik me herinneren. We hadden er wel de chilimayo op gedaan omdat we dachten dat je dat wel wilde. Gr Max

Nathalie daka webshop
18 Juni 2022

Ze waren heerlijk

Daan
17 Juni 2022

Broodjes was erg goed. Zat alleen verkeerde drankje bij de bestelling. Kan gebeuren

Janou
12 Juni 2022

Heerlijk rijk gevuld broodje met een heerlijke smaak van kruiden

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Fleur
12 Juni 2022
Sarah
12 Juni 2022
Moreno
10 Juni 2022

Super zo als gewoonlijk! Aanrader................................:)

Tim
9 Juni 2022

Jullie hebben een fijne app om de bestelling te doen. Broodjes zijn erg goed. En de bestelling is op afgesproken tijd aangekomen. Aanbevelingswaardig!

Moreno
9 Juni 2022

Super lekker komt zeker terug!

Fleur
6 Juni 2022

Weer geweldig!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Cato Simon
4 Juni 2022

10/10

Nathalie daka web
3 Juni 2022

De broodjes waren weer heerlijk

Anoniem
29 Mai 2022

Altijd super service en lekkere broodjes!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Royale with Cheese
28 Mai 2022

Ugh, the Kip Royale is the Best Sandwich I've had in ages! Super delicious and packed with flavour and also a nice kick from the jalapeños. These guys don't disappoint. The only bummer is that they don't deliver in South.

Daka web nathalie
20 Mai 2022

Je vraagt zonder ui kip royal en krijgt wel ui er op ....gelukkig konden we het er af halen ...want ze mag geen uien eten .....de rest was weer top

Rafael
20 Mai 2022

Heeeeeeerlijk

Thomas
19 Mai 2022

Verschrikkelijk lekker

Nathalie webshop
14 Mai 2022

De broodjes waren weer heerlijk....ik raad bun echt aan ....

Nathalie daka webshop
6 Mai 2022

Super lekker broodjes...echt een aanrader..zijn nietgoed koper met hun broodjes maar is het wel waard..wij bestellen eerder vrijdag broodjes bij bun

Anne Steendijk
6 Mai 2022

Super lekker!

Jasper
5 Mai 2022

Heerlijke broodjes, perfecte service

Stevie
4 Mai 2022

Echt de lekkerste broodjes van R’dam.

Beril
1 Mai 2022
Thomas
26 April 2022

Top! Lekker, snel, goed geprijsd. Alleen maar positief.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

lolita lumpa
21 April 2022

waren echt super lekkere broodjes

Pelle Brons
15 April 2022

Toppers

Jackie
15 April 2022
Miriam
14 April 2022

Lekkere broodjes en snelle bezorging!

Eda
14 April 2022
alex
12 April 2022

scrumptious

Manon
11 April 2022
Nathalie RĂŒhl
10 April 2022

Dit was voor mij de eerste dat we lang moesten wachten op de bezorging maar toch waren we blij dat de truffel toch geleverd werd haha

Eda
9 April 2022

Normaal gesproken mijn favoriete broodje, maar dit keer was het niet te eten. Ik heb nog nooit zo’n pittig broodje gehad. Er zaten enorm veel pepers op, terwijl dit normaal gesproken nooit is. Broodje weg kunnen gooien dus. Bezorging duurde ook lang.

Antwort von Bun

Hoi Eda, onze excuses! Ik stuur je een actiecode waarmee je een nieuwe Tuna Melt kan bestellen, we gaan er op letten! Gr

Sarah
9 April 2022

Amazing food and friendly people :) Very satisfied!

Wilroy
7 April 2022

heerlijk!

Mark
4 April 2022

Oprecht heerlijke broodjes (zelfgemaakt brood), ruim belegd. Best buns in town

Daleen Bloemers
3 April 2022
Familie Vis
3 April 2022

Super lekker broodje en erg attente bezorging. We bestellen hier vaak en gaan zeker in de toekomst weer bestellen!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

EMonteiro
2 April 2022

Heerlijk verse ingrediënten, snelle service. Helemaal top

Nel
26 MĂ€rz 2022

Za-lig.

Mayke
25 MĂ€rz 2022

Vandaag weer als vanouds genoten van een paar heerlijke buns :). Top!

VB
21 MĂ€rz 2022
Vania
21 MĂ€rz 2022
Lindsey
20 MĂ€rz 2022
Thomas
16 MĂ€rz 2022

Heel erg sweety broodje

Marieke
12 MĂ€rz 2022
Nathalie Ruhl
11 MĂ€rz 2022

Broodje waren weer heerlijk..eten is super goed

V
10 MĂ€rz 2022
Hester
9 MĂ€rz 2022
Robin
6 MĂ€rz 2022

Zoals altijd weer top! De enige broodjeszaak die ertoe doet

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

K
4 MĂ€rz 2022

Superlekkere broodjes en koekjes. Ik kom gauw weer terug!!

Mariana
3 MĂ€rz 2022

Gedeelte van onze broodjes waren erg hard. Die van mij was steen hard. Heel erg jammer en dit is niet de eerste keer.

Antwort von Bun

Onze excuses Mariana dat de kwaliteit niet constant is. We hebben het besproken en zullen voortaan extra kritisch zijn voor het de deur verlaat. We nemen nog even contact met je op

G.O
27 Februar 2022

Perfect, my new favorite place to order from. Keep it up and thanks!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Thijs
23 Februar 2022

Super lekkere broodjes en aardige bezorger!

Noortje
20 Februar 2022

Beste broodjes in Rotterdam.

Soraya
19 Februar 2022

Beste broodjes van Rotterdam!!

Devany
19 Februar 2022

Top broodjes!

Roland
18 Februar 2022

In Ă©Ă©n woord: fantastisch lekkere broodjes.

Will.
13 Februar 2022

Keurig bezorgd, en super smakelijk, zoals altijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lydia
12 Februar 2022

Teveel rucola op het broodje. Het sapje was goddelijk đŸ§šđŸ»

Daleen Bloemers
11 Februar 2022
Jules
10 Februar 2022

Best broodjes in town!!!

Marjolein
9 Februar 2022

Love, love, love!

Carlien
9 Februar 2022
Ashley
8 Februar 2022

Bun stelt me nooit teleur. Geniet altijd enorm van mijn bestelling! De bezorging was ook heel vriendelijk. Enige wat me opviel was dat de broodjes wat harder waren (korst) dat ik gewend ben, niet slecht oid, gewoon anders dan anders!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

David
7 Februar 2022

heerlijk broodje zoals altijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bastiaan de Nennie
6 Februar 2022

Top zoals altijd, toch 4 sterren, de broodjes van de oude locatie waren anders en nog lekkerder.. nieuwe receptuur sinds binnenweg?

Fleur
5 Februar 2022

Broodje was lekker knapperig en rijkelijk belegd. Goede en snelle bezorging. Favoriete broodjeszaak in Roffa!

Annet
5 Februar 2022

De lekkerste broodjes van Rotterdam!

Petr
5 Februar 2022

Heerlijk broodje! Vega Extravaganza = aanrader. En het zelfgebakken brood is niet normaal zo lekker. Tot de volgende bestelling

Dirk Jan
28 Januar 2022

De kip extravaganza; wat een genot zeg! Dank!

Anna
27 Januar 2022
Stevie
27 Januar 2022
Remco
24 Januar 2022

Kip Royal - mijn complimenten, knapperig warm broodje, rijk belegt en goed van smaak. Kom binnenkort weer langs! Remco

Lisa
23 Januar 2022

Groot fan! De lekkerste broodjes van Rotterdam!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Fenne
23 Januar 2022

Wat ontzettend lekker en wat een gezellige medewerkers!

De beste broodjes van Rdam
22 Januar 2022
Danielle Flipse
21 Januar 2022

Super lekkere broodjes. Kip Extravaganza is echt een aanrader!!

Michelle
21 Januar 2022

Bestel hier wekelijks. Kwaliteit zoals altijd goed, echt heerlijke broodjes en leuk ook steeds de vernieuwende recepten. De laatste tijd is de bezorging echt netjes op tijd. Goede verbetering, dat mag gezegd worden!

D
20 Januar 2022
Robin
16 Januar 2022

Beste broodjes van Rotterdam!

David
14 Januar 2022

Wederom heerlijk. ;))))))

Maxime
14 Januar 2022
CĂ©zanne
9 Januar 2022

Zoals altijd wen heeeerlijk broodje die vliegensvlug klaar stond. Ik mis jullie nog steeds in Blijdorp gelukkig verhuis ik naar west en ben ik straks misschien weer ietsje dichterbij

Roland
9 Januar 2022

Lekkerste ooit

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Laura
9 Januar 2022

Een van de lekkerste broodjeszaken in Rotterdam! Heerlijke vega(n) opties maar ook de broodjes met vlees zijn lekker. Originele broodjes en heerlijke smaken. Al veel geprobeerd maar bijna niet mogelijk om een favoriet te kiezen.

florentine Japikse
8 Januar 2022

Gewoon superlekker

Sam
8 Januar 2022

Echt superlekker!

Joep
8 Januar 2022
Menno
8 Januar 2022
Jim de jong
7 Januar 2022

Weer lekker geweest Bedankt Tot volgende week weer Groet . Renilde

Antwort von Bun

Alle reviews zijn ons natuurlijk even dierbaar, maar zo'n afzender maakt het extra speciaal! Thanks en tot volgende week

R.T.
7 Januar 2022

Zoals altijd waren de broodjes er op tijd en lekker. Er was een broodje niet voorradig, dit werd erg netjes opgelost!

Remco Hempenius
7 Januar 2022

Ik kom regelmatig een bun ophalen. Maar vandaag ging het niet okay. Had een 'ophaal' bestelling geplaatst. Bij de balie vertelde ze mij dat ze bezig waren met mijn bestelling. Na 10 minuten kwamen jullie erachter dat de bestelling al lang klaar stond. En zat ik met een koud broodje! Note: Het was vrij chaotisch achter de balie. Toch wel jammer. Remco

Antwort von Bun

Ha Remco, ik zag het gebeuren! Mijn excuses, heb het er met ze over gehad. Door omstandigheden was het wat chaotisch inderdaad. Ik zal je een kortingscode sturen dan kan je een nieuw broodje ophalen wanneer je zin hebt. Groeten Max

ian
6 Januar 2022

lekkerste broodjes van Rotterdam!!

Lin
6 Januar 2022

helemaal top!!

David v til
6 Januar 2022

We hebben nu twee keer bestelt voor lunch vinden het de lekkerste broodjes en meer van Rotterdam een evident feit Tot gauw weer Groetjes Team Renilde. Depot Boijmans

Kyara
5 Januar 2022

Op tijd klaar om af te halen, heerlijk vers. Even lekker als altijd.

Caitlin
5 Januar 2022

Heerlijk!

Petra
5 Januar 2022
Lenny D
2 Januar 2021

On top non stop

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

C
1 Januar 2021

Heerlijke verse broodjes met liefde gemaakt!