Avaliações de Bun Rotterdam

Avaliações recentes

5.0
Lin
25 setembro 2022

delicioussss

Paul
24 setembro 2022
Eva
24 setembro 2022

Fantastisch! Super lekker en snelle bezorging. I love you Bun!

Saar
23 setembro 2022
Kazia
23 setembro 2022

Fantastische broodjes! Echt een aanrader :)

Bas
18 setembro 2022

Fan van het eerste uur. Jammer deze keer dat ik een tijd voor ophalen had gekozen, en vervolgens nog 20min moest wachten. Het concept van een tijd reserveren gaat zo een beetje verloren, zeker als je even kort verkeerd geparkeerd staat in de veronderstelling het zo op te pikken.

Reacção a Bun

Ha Bas, Dat ging niet goed inderdaad. Ik kreeg het te laat mee wat er gebeurde maar dit is zeker niet hoe het hoort te gaan. Het overzicht was op dat moment even kwijt waardoor jouw bestelling ergens achter hing begreep. Mijn excuses. Ik zal je een kortingscode sturen voor hopelijk de volgende keer. Mvg Tim

Jade
17 setembro 2022
Emiel
11 setembro 2022

Beste broodjes uit Rotterdam ❤️

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Junaira Mercera
9 setembro 2022

Heer-lijk! Vers brood, kip is goed gekruid. In combinatie met de uiencompote, truffelmayo en rucola.. 10/10

Maarten
8 setembro 2022

Tyfuslekkere broodjes

Nick
4 setembro 2022

Was weer helemaal top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

E
3 setembro 2022

Heerlijke broodjes, leuke bezorgers, altijd goed!

Nathalie daka webshop
2 setembro 2022

Echt een aanrader om hier te gaan eten ....De broodjes waren verpakt in andere papier beter voor de broodjes ...heb weer heerlijk genoten van de kip Royal zonder sla en tomaat....

Milan
2 setembro 2022

Zalig!!!

Lin
30 agosto 2022

super slay, echt top!

Tim
28 agosto 2022
Joris
28 agosto 2022
Melissa
26 agosto 2022

Het was heerlijk!!! Vers, heerlijke combinatie (dubbeldekker) en het vulde ook enorm!

Nathalie daka webshop
26 agosto 2022

De broodjes waren weer zo als altijd heerlijk

S Baar
18 agosto 2022

Beste broodjes in Rotterdam, hands down. Onze favo’s: panko, kip royale en tonijn ook heerlijk. Don’t forget the cookies.

Ward
17 agosto 2022
Ian
16 agosto 2022

Beste broodjes van Rdam!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mark
15 agosto 2022

Bestel vaker bij jullie, altijd top. Maar afgelopen keer helaas niet top. Nadat ik de mail kreeg ‘uw bestelling is onderweg’ duurde het een uur. Tussendoor even gebeld, en ze wisten ook niet waar de bezorgster uit hing. Het brood was na een uur helemaal nat van het beleg en saus, dus niet erg lekker en de kwaliteit die ik gewend ben van jullie. Zonde! Op naar de volgende keer

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Bun

Hoi Mark. Ja dat was inderdaad een rare situatie. Er gingen een aantal dingen mis, de bezorger kreeg twee bezorgingen mee die ze helemaal niet allebei moest doen. Vervolgens fietse ze eerst helemaal naar blijdorp heen en weer voor de andere bestelling en daarna pas die van jou. Wat weer totaal de andere kant was. Mijn excuses hiervoor. Ik stuur je een kortingscode voor de volgende keer. Groeten Max

Thomas
14 agosto 2022

Top kwaliteit, altijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Milan 't Hoen
14 agosto 2022

Echt heel lekker en vers. Dit zou ik elke dag kunnen eten!

Nienke
13 agosto 2022

Heerlijke broodjes, verse ingrediënten, goede porties, echt genieten. Snelle bezorging ook. Ga zeker vaker bestellen of daar eten. Achteraf spijt de koekjes niet geprobeerd te hebben

Nathalie daka webshop
12 agosto 2022

De broodjes waren weer super lekker ...we hebben weer genoten

Annelot Kroon
12 agosto 2022

Heerlijk!

Kim
11 agosto 2022

broodjes zoals altijd fantastisch! helaas was dit keer de koek aan de onderkant flink zwart en de oranginas warm... en bezorging te laat. volgende keer beter!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Zoals altijd SUPER!
5 agosto 2022

Blijft Zo doorgaan

Nick
4 agosto 2022

Lekkere broodjes. Alles vers en goede kwaliteit. Bezorging is netjes en er wordt ook echt gekeken naar de opmerking die optioneel is in te vullen.

Kim
3 agosto 2022

Super lekker. Vers en smaakvol. Zelfs de sla is knapperig! Favoriete broodje van Rotterdam

Ian
3 agosto 2022

Kip royale is een echte aanrader!!

Emma
29 julho 2022

In vergelijking met onze gewone lunch op werk is het tijdens onze Bun lunches altijd opvallend stil. Overheerlijk!

Nathalie ruhl
29 julho 2022

De broodjes waren weer heerlijk

Jeffrey
24 julho 2022

Broodjes waren iets te donker en vettig, maar wel lekker. Bezorger was niet heel vriendelijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mae
23 julho 2022
Daan
21 julho 2022

Klasbak

Shais
17 julho 2022

Fantastisch! Zoals altijd. 0 verbeter punten

Tim
13 julho 2022
Anoniem
4 julho 2022
Jurriaan
3 julho 2022
Stevie
2 julho 2022

Voor iedereen die het wil weten, de panko supreme is str8 🔥🔥🔥. Puur geluk met dit broodje.

Nathalie daka web shop
1 julho 2022

Wil jullie weer bedanken voor de extra service.....echt top van jullie .....gr Naat daka web shop

Moreno
1 julho 2022
Brigitte
25 junho 2022

Was heerlijk!

Anoniem
25 junho 2022

Zoals altijd, ongeëvenaard

Marieke
24 junho 2022

Heerlijk, alleen nooit op de tijd klaar waar je vooraf voor bestelt haha. Maar de bun maakt veel goed :)

Q
22 junho 2022

was tantu lekker

Stevie
22 junho 2022

Ik bestel wekelijks bij jullie. Echt de beste broodjes v Rotterdam en ver daar buiten. Maar de laatste tijd worden mijn opmerkingen bij de bestelling niet meer gelezen. Denk hierbij aan géén saus of graag door midden snijden. Willen jullie hier wat scherper op zijn? Muchos gracias.

Reacção a Bun

Excuses! Hij was wel zonder koreaanse chilisaus gemaakt toch? Kan ik me herinneren. We hadden er wel de chilimayo op gedaan omdat we dachten dat je dat wel wilde. Gr Max

Nathalie daka webshop
18 junho 2022

Ze waren heerlijk

Daan
17 junho 2022

Broodjes was erg goed. Zat alleen verkeerde drankje bij de bestelling. Kan gebeuren

Janou
12 junho 2022

Heerlijk rijk gevuld broodje met een heerlijke smaak van kruiden

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Fleur
12 junho 2022
Sarah
12 junho 2022
Moreno
10 junho 2022

Super zo als gewoonlijk! Aanrader................................:)

Tim
9 junho 2022

Jullie hebben een fijne app om de bestelling te doen. Broodjes zijn erg goed. En de bestelling is op afgesproken tijd aangekomen. Aanbevelingswaardig!

Moreno
9 junho 2022

Super lekker komt zeker terug!

Fleur
6 junho 2022

Weer geweldig!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Cato Simon
4 junho 2022

10/10

Nathalie daka web
3 junho 2022

De broodjes waren weer heerlijk

Anoniem
29 maio 2022

Altijd super service en lekkere broodjes!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Royale with Cheese
28 maio 2022

Ugh, the Kip Royale is the Best Sandwich I've had in ages! Super delicious and packed with flavour and also a nice kick from the jalapeños. These guys don't disappoint. The only bummer is that they don't deliver in South.

Daka web nathalie
20 maio 2022

Je vraagt zonder ui kip royal en krijgt wel ui er op ....gelukkig konden we het er af halen ...want ze mag geen uien eten .....de rest was weer top

Rafael
20 maio 2022

Heeeeeeerlijk

Thomas
19 maio 2022

Verschrikkelijk lekker

Nathalie webshop
14 maio 2022

De broodjes waren weer heerlijk....ik raad bun echt aan ....

Nathalie daka webshop
6 maio 2022

Super lekker broodjes...echt een aanrader..zijn nietgoed koper met hun broodjes maar is het wel waard..wij bestellen eerder vrijdag broodjes bij bun

Anne Steendijk
6 maio 2022

Super lekker!

Jasper
5 maio 2022

Heerlijke broodjes, perfecte service

Stevie
4 maio 2022

Echt de lekkerste broodjes van R’dam.

Beril
1 maio 2022
Thomas
26 abril 2022

Top! Lekker, snel, goed geprijsd. Alleen maar positief.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

lolita lumpa
21 abril 2022

waren echt super lekkere broodjes

Pelle Brons
15 abril 2022

Toppers

Jackie
15 abril 2022
Miriam
14 abril 2022

Lekkere broodjes en snelle bezorging!

Eda
14 abril 2022
alex
12 abril 2022

scrumptious

Manon
11 abril 2022
Nathalie Rühl
10 abril 2022

Dit was voor mij de eerste dat we lang moesten wachten op de bezorging maar toch waren we blij dat de truffel toch geleverd werd haha

Eda
9 abril 2022

Normaal gesproken mijn favoriete broodje, maar dit keer was het niet te eten. Ik heb nog nooit zo’n pittig broodje gehad. Er zaten enorm veel pepers op, terwijl dit normaal gesproken nooit is. Broodje weg kunnen gooien dus. Bezorging duurde ook lang.

Reacção a Bun

Hoi Eda, onze excuses! Ik stuur je een actiecode waarmee je een nieuwe Tuna Melt kan bestellen, we gaan er op letten! Gr

Sarah
9 abril 2022

Amazing food and friendly people :) Very satisfied!

Wilroy
7 abril 2022

heerlijk!

Mark
4 abril 2022

Oprecht heerlijke broodjes (zelfgemaakt brood), ruim belegd. Best buns in town

Daleen Bloemers
3 abril 2022
Familie Vis
3 abril 2022

Super lekker broodje en erg attente bezorging. We bestellen hier vaak en gaan zeker in de toekomst weer bestellen!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

EMonteiro
2 abril 2022

Heerlijk verse ingrediënten, snelle service. Helemaal top

Nel
26 março 2022

Za-lig.

Mayke
25 março 2022

Vandaag weer als vanouds genoten van een paar heerlijke buns :). Top!

VB
21 março 2022
Vania
21 março 2022
Lindsey
20 março 2022
Thomas
16 março 2022

Heel erg sweety broodje

Marieke
12 março 2022
Nathalie Ruhl
11 março 2022

Broodje waren weer heerlijk..eten is super goed

V
10 março 2022
Hester
9 março 2022
Robin
6 março 2022

Zoals altijd weer top! De enige broodjeszaak die ertoe doet

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

K
4 março 2022

Superlekkere broodjes en koekjes. Ik kom gauw weer terug!!

Mariana
3 março 2022

Gedeelte van onze broodjes waren erg hard. Die van mij was steen hard. Heel erg jammer en dit is niet de eerste keer.

Reacção a Bun

Onze excuses Mariana dat de kwaliteit niet constant is. We hebben het besproken en zullen voortaan extra kritisch zijn voor het de deur verlaat. We nemen nog even contact met je op

G.O
27 fevereiro 2022

Perfect, my new favorite place to order from. Keep it up and thanks!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Thijs
23 fevereiro 2022

Super lekkere broodjes en aardige bezorger!

Noortje
20 fevereiro 2022

Beste broodjes in Rotterdam.

Soraya
19 fevereiro 2022

Beste broodjes van Rotterdam!!

Devany
19 fevereiro 2022

Top broodjes!

Roland
18 fevereiro 2022

In één woord: fantastisch lekkere broodjes.

Will.
13 fevereiro 2022

Keurig bezorgd, en super smakelijk, zoals altijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lydia
12 fevereiro 2022

Teveel rucola op het broodje. Het sapje was goddelijk 🧚🏻

Daleen Bloemers
11 fevereiro 2022
Jules
10 fevereiro 2022

Best broodjes in town!!!

Marjolein
9 fevereiro 2022

Love, love, love!

Carlien
9 fevereiro 2022
Ashley
8 fevereiro 2022

Bun stelt me nooit teleur. Geniet altijd enorm van mijn bestelling! De bezorging was ook heel vriendelijk. Enige wat me opviel was dat de broodjes wat harder waren (korst) dat ik gewend ben, niet slecht oid, gewoon anders dan anders!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

David
7 fevereiro 2022

heerlijk broodje zoals altijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bastiaan de Nennie
6 fevereiro 2022

Top zoals altijd, toch 4 sterren, de broodjes van de oude locatie waren anders en nog lekkerder.. nieuwe receptuur sinds binnenweg?

Fleur
5 fevereiro 2022

Broodje was lekker knapperig en rijkelijk belegd. Goede en snelle bezorging. Favoriete broodjeszaak in Roffa!

Annet
5 fevereiro 2022

De lekkerste broodjes van Rotterdam!

Petr
5 fevereiro 2022

Heerlijk broodje! Vega Extravaganza = aanrader. En het zelfgebakken brood is niet normaal zo lekker. Tot de volgende bestelling

Dirk Jan
28 janeiro 2022

De kip extravaganza; wat een genot zeg! Dank!

Anna
27 janeiro 2022
Stevie
27 janeiro 2022
Remco
24 janeiro 2022

Kip Royal - mijn complimenten, knapperig warm broodje, rijk belegt en goed van smaak. Kom binnenkort weer langs! Remco

Lisa
23 janeiro 2022

Groot fan! De lekkerste broodjes van Rotterdam!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Fenne
23 janeiro 2022

Wat ontzettend lekker en wat een gezellige medewerkers!

De beste broodjes van Rdam
22 janeiro 2022
Danielle Flipse
21 janeiro 2022

Super lekkere broodjes. Kip Extravaganza is echt een aanrader!!

Michelle
21 janeiro 2022

Bestel hier wekelijks. Kwaliteit zoals altijd goed, echt heerlijke broodjes en leuk ook steeds de vernieuwende recepten. De laatste tijd is de bezorging echt netjes op tijd. Goede verbetering, dat mag gezegd worden!

D
20 janeiro 2022
Robin
16 janeiro 2022

Beste broodjes van Rotterdam!

David
14 janeiro 2022

Wederom heerlijk. ;))))))

Maxime
14 janeiro 2022
Cézanne
9 janeiro 2022

Zoals altijd wen heeeerlijk broodje die vliegensvlug klaar stond. Ik mis jullie nog steeds in Blijdorp gelukkig verhuis ik naar west en ben ik straks misschien weer ietsje dichterbij

Roland
9 janeiro 2022

Lekkerste ooit

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Laura
9 janeiro 2022

Een van de lekkerste broodjeszaken in Rotterdam! Heerlijke vega(n) opties maar ook de broodjes met vlees zijn lekker. Originele broodjes en heerlijke smaken. Al veel geprobeerd maar bijna niet mogelijk om een favoriet te kiezen.

florentine Japikse
8 janeiro 2022

Gewoon superlekker

Sam
8 janeiro 2022

Echt superlekker!

Joep
8 janeiro 2022
Menno
8 janeiro 2022
Jim de jong
7 janeiro 2022

Weer lekker geweest Bedankt Tot volgende week weer Groet . Renilde

Reacção a Bun

Alle reviews zijn ons natuurlijk even dierbaar, maar zo'n afzender maakt het extra speciaal! Thanks en tot volgende week

R.T.
7 janeiro 2022

Zoals altijd waren de broodjes er op tijd en lekker. Er was een broodje niet voorradig, dit werd erg netjes opgelost!

Remco Hempenius
7 janeiro 2022

Ik kom regelmatig een bun ophalen. Maar vandaag ging het niet okay. Had een 'ophaal' bestelling geplaatst. Bij de balie vertelde ze mij dat ze bezig waren met mijn bestelling. Na 10 minuten kwamen jullie erachter dat de bestelling al lang klaar stond. En zat ik met een koud broodje! Note: Het was vrij chaotisch achter de balie. Toch wel jammer. Remco

Reacção a Bun

Ha Remco, ik zag het gebeuren! Mijn excuses, heb het er met ze over gehad. Door omstandigheden was het wat chaotisch inderdaad. Ik zal je een kortingscode sturen dan kan je een nieuw broodje ophalen wanneer je zin hebt. Groeten Max

ian
6 janeiro 2022

lekkerste broodjes van Rotterdam!!

Lin
6 janeiro 2022

helemaal top!!

David v til
6 janeiro 2022

We hebben nu twee keer bestelt voor lunch vinden het de lekkerste broodjes en meer van Rotterdam een evident feit Tot gauw weer Groetjes Team Renilde. Depot Boijmans

Kyara
5 janeiro 2022

Op tijd klaar om af te halen, heerlijk vers. Even lekker als altijd.

Caitlin
5 janeiro 2022

Heerlijk!

Petra
5 janeiro 2022
Lenny D
2 janeiro 2021

On top non stop

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

C
1 janeiro 2021

Heerlijke verse broodjes met liefde gemaakt!

Milan
1 janeiro 2021

Rotterdamse kwaliteit

M
31 dezembro 2021

Altijd zo lekker! De beste broodjes van Rotterdam!

Soraya
30 dezembro 2021

Beste broodjes van Rotterdam!

Dean
30 dezembro 2021

Heerlijk vers gemaakt broodje!! Echt een aanrader.

Victoria
29 dezembro 2021

Super lekker, iedereen tevreden. Vega en niet vega. Snel bezorgd!

Petra
24 dezembro 2021

Wat een lekkere broodjes! Super snel bezorgd. Aanrader.

Robin
22 dezembro 2021

Zoals altijd weer de Bun Club. Super! Lekker! Tegek! En aardige lui

Nico
18 dezembro 2021

Geweldig! Smaakvol en vers! Prijs-Kwaliteit is on point

Noa
13 dezembro 2021

Heeeeeeeeerlijk!!! 😋

Marjoleine
12 dezembro 2021

Beste broodjes van Rotterdam! Love it!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Daesha
11 dezembro 2021

Bezorging was snel en de buns waren heerlijk.

Eda
9 dezembro 2021
Iris
6 dezembro 2021

Beste (vegan) broodjes in Rotterdam! De tempeh chorizo is echt to die for

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ileen
2 dezembro 2021

De lekkerste broodjes op de Nieuwe Binnenweg! Echt blij dat ze nu hier in de buurt zitten.

Sunny
27 novembro 2021

Was lekker, maar bezorging duurde onwijs lang waardoor de broodjes koud waren geworden. Nu zou dit niet zo erg zijn geweest als ik vanuit een verre afstand een bestelling had geplaatst jammer genoeg woon ik letterlijk een straat achter het restaurant jammer dit.

Reacção a Bun

Snap inderdaad niet hoe dat heeft kunnen gebeuren! Misschien werden ze niet op tijd afgemaakt en ingepakt. Onze excuses hiervoor. Ik ga er achteraan. Thanks voor de feedback!

Gerwin
27 novembro 2021
Xavi
24 novembro 2021

Lekkerste broodjes ooit. Hebben ze in Haarlem niet!

Bastiaan
21 novembro 2021

Super! Beste broodjes van Nederland, wel anders sinds de nieuwe locatie, maar zeker niet minder. J

Max
20 novembro 2021

Het was weer eens heerlijk! Zoals altijd.

XY
17 novembro 2021

Love it!

Hilde
12 novembro 2021

Super lekkere broodjes en snelle service!

Jeffrey
10 novembro 2021
Steyn
7 novembro 2021

Supergoeie broodjes en snelle bezorging!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

peter
5 novembro 2021

snel en heerlijk

Ricardo
31 outubro 2021
Kim
31 outubro 2021

Wie verzint toch die goddelijke broodjes?? De combinaties zijn echt fantastisch met dat versgebakken brood. Kip extravaganza is echt een killer en die meatloaf met limoenmayo... super

Mae
31 outubro 2021

Zoals altijd heerlijk!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rosa
23 outubro 2021

Heerlijk als altijd!

Johan
23 outubro 2021

Kip Extravaganza besteld, en deze is erg lekker. Was niet de eerste keer dat ik hem bestelde, en ook zeker niet de laatste :D Via het automatische bericht zou de beozrging ongeveer een uur kunnen duren, maar de broodjes waren er toch al na een halfurtje. In alle opzichten een aanrader!

Ronnie
23 outubro 2021

Bizar lekker

Carlien
22 outubro 2021
Thea Giesen
21 outubro 2021
Reinier
16 outubro 2021

SUPER LEKKER EN SUPER SNEL BEZORGD

EL
16 outubro 2021
Mariana
15 outubro 2021

Het was heerlijk!

Nadine
15 outubro 2021

Top! Snelle levering, lekkere broodjes... kon niet beter!

Kelsey
11 outubro 2021

Wij vind het wel jammer dat jullie zo ver weg hebben verhuizen maar de buns vinden wij echt nog fantastisch!

Roland
10 outubro 2021

Snelle bezorging door heel vriendelijke dame. Broodjes zoals altijd subliem.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ellen
3 outubro 2021

Hemelse buns!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sofie
3 outubro 2021

Heel lekker en heel snel bezorgd ondanks het rotweer. Ik vond het brood dat jullie eerst gebruikten wel wat lekkerder dan het nieuwe brood.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lin
2 outubro 2021

top!! erg lekker!!

Michelle
25 setembro 2021

De smaak van de broodjes was zoals altijd erg lekker! Nog steeds jammer dat het brood wat harder is dan voorheen. Daarnaast ook de bezorging weer 20 minuten te laat.. grootste probleem is dat het minimum bestelbedrag omhoog gegaan is naar 15e en de bezorgkosten naar 2 euro. We zullen daardoor niet meer wekelijks bestellen, helaas

Reacção a Bun

Ja deze klacht horen we vaker, Excuses! We hopen het snel verholpen te hebben. Wat betreft de bezorgkosten: het is helaas een paar kilometer verder voor ons. Waardoor we een bezorger lang kwijt zijn.

Remco
25 setembro 2021

Snelle bezorging met een glimlach! 2 lekkere warme Buns. Ruim belegt met eerlijke ingrediënten. Absolute aanrader!

mariana
24 setembro 2021

Broodjes waren weer hard. En dat gebeurt nu helaas regelmatig. Ook broodjes zijn erg vettig.

Reacção a Bun

Excuses, we zijn verschillende dingen aan het proberen om het te verbeteren bij het broodbakken op de nieuwe locatie. Vettigheid gaan we op letten :)

NeAvdM
23 setembro 2021

Broodjes besteld voor de lunch... belachelijk lekker!

Joe
19 setembro 2021
Melle
18 setembro 2021

Topbroodjes (vegan chorizo en tonijn).

Lin
18 setembro 2021

Het was heerlijk!

Samwise
12 setembro 2021

Amazing!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Martyna
12 setembro 2021

Heerlijke broodjes en topservice ondanks drukte!

Jelle
11 setembro 2021

Broodje 5 sterren. Bezorger stond 2-3 minuten te dag dromen voor de deur terwijl ik via intercom de deur al aan het openen was… het broodje maakte het gelukkig goed!

Khalid
8 setembro 2021

Heerlijke broodjes. Kip extravaganza👌🏽

Claire
5 setembro 2021
linde
4 setembro 2021
Lin
3 setembro 2021

Het was super lekker!! Echt mooie en smakelijke broodjes :)

Younus
2 setembro 2021

Heel lekker, snel en niet te duur!

Joris
1 setembro 2021

Broodjes waren top! Lekkere vulling en een knapperig broodje!

Palmo
28 agosto 2021

Stipt op tijd met de bezorging en de broodjes zijn altijd overheerlijk!!

Robeco
27 agosto 2021

Altijd te laat

Sissy
26 agosto 2021

De broodjes zijn altijd goed! Goede portie, royaal belegd. Vooraf besteld om op te halen, de bestelling stond keurig op tijd klaar . Een van mn favoriete broodjeszaken!

Joyce
21 agosto 2021

Heerlijk!

Koen
20 agosto 2021

Lekkerste broodjes van rotterdam

Daan
20 agosto 2021

Half uur te laat terwijl ik twee uur van te voren had besteld.

Housni
20 agosto 2021

Broodjes zijn echt top! Eten ruim op tijd ontvangen.

Anoniem
18 agosto 2021

Snelle levering en heerlijk broodje!!

Talel Lakhal
18 agosto 2021

Bezorging binnen de opgegeven tijd, niet heel duur en vooral heel lekker.

Otto
14 agosto 2021
mariana
13 agosto 2021

Helaas hebben we vandaag droge broodjes gekregen, dat zij wij van BUN niet gewend. Vulling was lekker allen broodje zelf was droog en minder smakelijk.

Reacção a Bun

Excuses! We proberen nog de juiste draai te vinden in het rijsproces en het bewaren van de broodjes. We gaan er voor zorgen dat het niet meer voorkomt. Thanks voor de feedback :)

Michelle
13 agosto 2021

Broodjes zijn zoals altijd erg lekker, goede prijs-kwaliteitverhouding. Verbeterpunt: meer aandacht aan de juiste bezorgtijd. Nu twee weken op rij op vrijdag dat de bezorging een half uur later is dan de aangevraagde tijd terwijl ik de bestelling ‘s ochtends al door had gegeven.

Reacção a Bun

Sorry Michelle. We moeten nog een beetje onze draai vinden met het bezorgen vanuit de nieuwe locatie. We gaan er op letten!

Milou
8 agosto 2021

Beste broodjes van Rotterdam! Wij komen vanuit Maassluis bijna elk weekend een Kip Extravaganza halen. Na de verhuizing gisteren weer voor het eerst geweest en het smaakte weer heerlijk!

Julia
7 agosto 2021

Altijd lekker! Wel jammer dat de blt er niet meer is, die is goddelijk

Gianni
7 agosto 2021

Perfect, gewoon perfect.

Anneloes
6 agosto 2021

Wij van DAKA bestellen hier elke vrijdag, Altijd TOP!

Giannj
6 agosto 2021

Niet normaal lekker, triple AAA buns!

Niels
6 agosto 2021
Jasper
31 julho 2021
Dianne Gommers
31 maio 2021

Super lekker! Bijna nooit zo'n lekkere lunch gehad! Zeker een aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Chris
30 maio 2021

Top!

Ed
29 maio 2021

Erg jammer dat de tuna altijd uitverkocht/niet beschikbaar is. Waarom maken jullie die niet meer? Erg jammer. De rest is wel oke

Witte Tonnie
29 maio 2021

Zeer goed

Rob Dietvorst
28 maio 2021

Bedankt voor alles en super veel succes bij de volgende lokatie. Kom zeker een broodje bij jullie eten want lekkerste broodjes van Rotterdam by far. En altijd tof en vriendelijke bezorgers. Tot over een maandje.

Nick
28 maio 2021

Heerlijk broodje! Blijft een van mijn favorieten.

Marjoleine
23 maio 2021

Echt altijd zó lekker! De beste broodjes van Rotterdam 😁

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sanne de Jong
23 maio 2021

Altijd heerlijke broodjes

Anne
23 maio 2021

Allerlekkerste broodjes van Rotterdam

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Stein
23 maio 2021
Rob Dietvorst
21 maio 2021
Robeco
21 maio 2021

Lekkere broodjes jammer dat ze altijd te laat komen

Robin
21 maio 2021

Beste broodjes van Rotterdam e.o.

Wikash
21 maio 2021

Tasty broodjes, heel vers en mooie ingrediënten! Zeer smaakvol - het echt waard om meer broodjes te proberen. Lijkt alsof ik een nieuwe "regular" heb gevonden.

Petra
16 maio 2021

Altijd goed en lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

----
15 maio 2021
Rob Dietvorst
15 maio 2021

Geen weekend zonder Bun! Ze waren weer goddelijk

Nina
11 maio 2021

Heerlijk zoals altijd. En bezorging precies op tijd.

Ingrid
9 maio 2021

Bun tonijn en bun vegetarische tempeh laten bezorgen. Tempeh was heerlijk gekruid, had wel meer cheddar verwacht, ik proefde het jammer genoeg niet. Tonijn was ook overheerlijk en alles super vers. Deze broodjes waren zeker voor herhaling vatbaar. De broodjes kwamen droog aan in het zakje, terwijl de bezorgster kletsnat was. Bedankt daarvoor!

Rob Dietvorst
9 maio 2021

Jullie zijn toppers!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rob Dietvorst
8 maio 2021
Fien
8 maio 2021
Tijmen
7 maio 2021

Erg lekker!

Aaron
6 maio 2021

Heerlijk eten :)

Rob Dietvorst
2 maio 2021

Heel het weekend weer helemaal top zoals altijd. Kan niet meer zonder!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Joyce
2 maio 2021

Heerlijke broodjes vers en knapperig, snelle levering en vriendelijke bezorger! Aanrader!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Laupie
2 maio 2021

erg mooie spullen verkopen jullie

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Pimbo
1 maio 2021

Electric City

Rob Dietvorst
30 abril 2021

Niet te ver verhuizen hoor anders moet ik mee verhuizen! Was weer een broodje happiness :)

Elvi
27 abril 2021
Anoniem
27 abril 2021
Rick
27 abril 2021

Broodje was top, alleen was mijn sappie helaas niet meegeleverd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kim
26 abril 2021

Wat een verslavend goddelijke broodjes. De Kip Extravaganza geprobeerd en een dag later die met de Panko Kip (Yard). Ik wil ze allemaal een keer proberen! Combi's zijn top en het verse broodje echt super. Jammer dat het alleen in het weekend is, maar misschien maar beter ook...

Ingrid Somai
26 abril 2021

Voor het eerst hier besteld. Bun met buikspek besteld, was heerlijk. Ruim belegd ook en goed op smaak. Jammer dat de zaak alleen maar tot 15 uur open is. Maar ik kan niet wachten om een ander broodje vd kaart uit te proberen.

Marcel den Besten
26 abril 2021
Ola
26 abril 2021

OMG! One of the best sandwiches I’ve ever had! I’m addicted. Thank you!

Jordi
18 abril 2021

Heerlijke bun!

Jurriaan
18 abril 2021

Altijd heerlijke broodjes met snelle en vriendelijke bezorging.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nina
18 abril 2021
Boersie
18 abril 2021

Het was weer FAN-TAS-TISCH

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nora
17 abril 2021
Cees Loos
17 abril 2021

Wederom waanzinnig!

Annelou
12 abril 2021
Chris
11 abril 2021

Top!

Tijmen
11 abril 2021

Echt lekkere broodjes maar de service kan iets beter.

Rob Dietvorst
11 abril 2021

Dit weekend waren de broodjes weer echt perfect. Echt verslavend lekker gewoon.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anke
10 abril 2021

Super lekkere broodjes zoals altijd!!

Rob Dietvorst
10 abril 2021

Was weer perfect!

julie
10 abril 2021

Zooo lekker!! Gewoon echt de lekkerste broodjes van rotterdam noord

Kelvin
6 abril 2021

Snelle levering en wat een broodje zeg! 1woord: Uitmuntend!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Cees Loos
4 abril 2021
Anne
3 abril 2021

Broodje caprese is de hemel

Bunlover93
3 abril 2021

Opgestaan met een klein katertje en besloten om een broodje truffelsalami en een broodje kip te bestellen. Was niet normaal. Absurt. Een betere start van mijn (mid)dag had ik mij niet kunnen wensen. Ik kan het iedereen aanbevelen. Wat een top buns zeg. Groetjes, Bunlover93

Sjoerd Leegsma
2 abril 2021

Heerlijke broodjes voor een eerlijke prijs!

Simone
2 abril 2021

Fantastische broodjes die nooit vervelen!

Pim
2 abril 2021

De broodjeskoningen van Rotterdam zijn vanaf heden ook de Pudding Prinsen van Rotterdam. Het lijkt niet op te kunnen!

Nina
29 março 2021

Heerlijk broodje zoals altijd. Bezorging precies op tijd.

Chris
28 março 2021

Top

Lucinda
28 março 2021

Zo lekker! Voor herhaling vatbaar.

Rob Dietvorst
28 março 2021

Was weer 2 dagen feest! Thnx :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jan David
27 março 2021

Lekker!

Lotki
27 março 2021

Is echt kei lekker man!

Colinda
27 março 2021

Extravaganza broodje met kip en extravaganza met tempeh. Mega lekker. Lekkere saus, heel rijkelijk belegd. Echt top

Mohamed
27 março 2021

Ja wat dacht je, tering lekker natuurlijk!

Strijder
27 março 2021

Ewa drerries ELT was insane bongo bongo

Tobias
26 março 2021

Het was geweldig! Snelle bezorging ook! Lekker bezig!

Jan
21 março 2021

Kip extravaganza was weer zalig! Perfect broodje, veel waar voor je geld!

Macey
21 março 2021
Nathalie
19 março 2021

As usual erg lekker!!!!

Thijs
15 março 2021

Beste broodjes van Rotterdam!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Pistoor Diana
14 março 2021

Heerlijke, bijzondere broodjes. Krokante broodjes met overheerlijke combinaties als beleg.