AvaliaçÔes de Bun Rotterdam

AvaliaçÔes recentes

5.0
Nienke
23 maio 2024

Super lekkere BLT bun :)

Buket
19 maio 2024

Topkwaliteit! Lekkerste broodjes :)

Melida Estevao
18 maio 2024

Fantastisch! Beste broodjes van Rotterdam.

Julia
12 maio 2024

Super! Wachttijden verschillen soms dus we hadden online besteld zodat het uitkwam met onze planning; het was niet druk en de broodjes stonden al klaar. Dat was even spannend want waren ze nog wel vers? ZĂ©ker wel. Heerlijk warme broodjes meegekregen en wat waren ze lekker! Bun blijft een aanrader, tot snel om de rest van de menukaart te proberen! â—ĄÌˆ

Griselda
5 maio 2024

Erg lekker eten!

Iris Schwitter
28 abril 2024

Was echt weer ZO lekker!!!

isero
26 abril 2024
Maurice
25 abril 2024
Bas
22 abril 2024

Heerlijke broodjes! Erg rijk van smaak. Genoeg belegd en niet zuinig met ingrediënten. Het is wel aan te raden om vooraf op de website je bestelling door te geven. In de winkel zelf duurt het vrij lang als je dat niet doet. Echt top!

Maaike Ouwerkerk
21 abril 2024

Heerlijk! Online besteld, mocht zo langs de rij die voor de deur stond en het was prima op tijd klaar!! Wij moeten er 20 minuten voor heen en 20 minuten voor terug rijden, maar doen dat heel graag! De broodjes zijn heerlijk!!

Samsation white
14 abril 2024

Voortreffelijk is een bunderstatement

Denise
13 abril 2024

HEEEERLIJKKKKK

Maud
13 abril 2024
Bram
12 abril 2024

Heerlijke broodjes, Ik was nog net op tijd om te bestellen op de vrijdag ochtend. keurig netjes op tijd klaar bij het afhalen. Helaas was er een broodje Royale veranderd in een BLT. Maar de smaak was goed!

Catheleine
11 abril 2024
Yvonne
10 abril 2024

heerlijk brood wel jammer dat de kaart steeds kleiner wordt

Tessa
7 abril 2024

Knetter vers, krokant en precies de juiste hoeveelheid saus. Diep respect voor de hardwerkende mensen bij Bun! Ga hier een broodje halen! Tip: bestel van te voren via internet want er stond een behoorlijke rij.

Lau
3 abril 2024
Bart
31 março 2024
Lies
31 março 2024
Tessy
28 março 2024

Heerlijk broodje, goed belegd. Gaat nooit vervelen, mijn lieveling is de Panko

Rick van der Wiel
25 março 2024

Het waren weer heerlijke broodjes en de bestelling weer keurig op tijd klaar. Blijf zo door gaan.

Knud van Bergem
21 março 2024

Lekkahhh

Casper
15 março 2024

Allememachies, ik lust iedere dag wel zo'n broodje

Marijn Boer
13 março 2024

Ik heb al 100 keer de Kip Royale genomen maar vandaag leek hij wel lekkerder dan voorheen! Top!

Yvonne
6 março 2024

Was weer heerlijk. Op bestelling deze keer en dat werkt heel snel. Wel heel jammer dat de bun "melanzane" van de kaart is verdwenen. Hoop dat die snel terugkomt.

Julia Berkenbosch
23 fevereiro 2024

Eten was heerlijk maar het flesje bun hot sauce ontbrak.

Fidel
21 fevereiro 2024

top service as always

FunX
21 fevereiro 2024

Was erg lekker. Maar we willen bezorging!

Vleeskees
18 fevereiro 2024

Top tent

Magalah Furtado
17 fevereiro 2024

BLIJF HET ZEGGEN BESTE BROODJES VAN HEEL NEDERLAND !!!!!!!!

Oz
1 fevereiro 2024

Lekkerste kipbroodje ooit!

Tanja
31 janeiro 2024

Heerlijke broodjes. Aardig personeel. Online bestellen snel en makkelijk

Dani
25 janeiro 2024

Altijd zalig.

Jorik
20 janeiro 2024

Het brood is te ver doorgebakken. Hard en delen bijna zwart. Dit is de laatste tijd steeds vaker

Reacção a Bun

Excuses :( Ik heb het idee dat dit door de nieuwe posities van de oven iets vaker voorkomt (te vaak). We gaan het oplossen. Ik stuur je nog een actiecode voor een nieuw broodje! Gr Max

S
20 janeiro 2024
Jay
18 janeiro 2024

Like always, fresh and delicious!

Mike
17 janeiro 2024
Peter
14 janeiro 2024

Hayek goeie buns. Betere buns dan die van je moeder.

Iris
13 janeiro 2024

Super lekkere broodjes! Hier ga ik vaker komen.

Mike
10 janeiro 2024

Het was heel erg lekker en de bestelling was mooi op tijd klaar.

Rick van der wiel
5 janeiro 2024

Dan vragen ze aan mij voor een beoordeling. De broodjes zijn niet te beoordelen dat haal de cijfers niet omdat het zo verschrikkelijk lekker is. Ga zo door.

Menjous Slebioda
5 janeiro 2024

Oprecht de allerbeste broodjeszaak in heel Rotterdam! Wel heel erg hipster, maar dat doet zeker niet onder aan de kwaliteit/service/prijs. Hele dikke aanrader!!!

Rick
4 janeiro 2024

Een vd broodjes waren helaas zacht (niet getoast)

Sjoerd
3 janeiro 2024

Heerlijke verse broodjes

Irene
2 janeiro 2024

Broodjes beetje verbrand aan onderkant.

Leo
24 dezembro 2023

Tijdens een van onze laatste dagen in Rotterdam, nog wel even een broodje Bun gehaald. We gaan jullie missen ♄

Reacção a Bun

♄

Fenna
21 dezembro 2023
Lotte
20 dezembro 2023
Mira
20 dezembro 2023

De broodjes waren heerlijk dus we komen zeker terug voor meer

Hiske
20 dezembro 2023
Silver
15 dezembro 2023

Ik wil jullie broodjes als ontbijt lunch en avondeten op me trouwerij

Lisanne
10 dezembro 2023

Bun is fantastisch lekker!

M
3 dezembro 2023
Jelle
2 dezembro 2023

Heerlijk. Goede prijs kwaliteit verhouding

Hiske
29 novembro 2023
Fidel
29 novembro 2023

17 buns and all delivered on time and warm, well done !

Stevie
24 novembro 2023

Ik heb weer kneiter lekkere broodjes gegeten vandaag. Was mijn moment vd dag.

Lekker man
19 novembro 2023

Gewoon prima, niks mis mee

Allard
12 novembro 2023

Altijd weer genieten

Megan
12 novembro 2023

heerlijk broodje!

Roland
8 novembro 2023

Altijd top

Bjorn
7 novembro 2023

de tuna melt is simpelweg het beste broodje aller tijden! desalniettemin zouden wij graag de caprese terug op het menu zien


Ad
5 novembro 2023

Broodje was erg lekker, goed vol verpakt. Super goed en zeker de prijs waard.

Mika
3 novembro 2023

Echt lekker eten

Simon
2 novembro 2023

Altijd erg lekker!

-
1 novembro 2023

Heerlijke broodjes!

Sd
1 novembro 2023

It was very dry and not made well the tempeh bun. I think it’s called vega extravaganza

Reacção a Bun

We think the tempeh was too long in the oven. Sorry about that. We did a refund for your order. Won't happen again.

Eli
1 novembro 2023
Samwise
29 outubro 2023

Ik heb onlangs genoten van een heerlijke maaltijd bij Bun Rotterdam en wil graag mijn positieve ervaring delen! De Bun Kip Tzatziki was absoluut verrukkelijk. De smaakvolle combinatie van sappige kip en verfrissende tzatziki-saus, geserveerd in zachte buns, was een ware traktatie voor mijn smaakpapillen. De porties waren royaal en de presentatie was uitnodigend. De service was snel en vriendelijk, wat de algehele ervaring nog aangenamer maakte. Bun Rotterdam is zeker een aanrader voor liefhebbers van smaakvolle street food met een twist. Ik kom zeker terug voor meer!

Jantje
28 outubro 2023

JAA LEKKURSTE BROOTJES EVAH!!

Angelique Bhawanie-Ranes
24 outubro 2023

Liefde gaat door de maag en ik hou van bun.

Eelco
20 outubro 2023

Excellente broodjes! Sinds lange tijd niet zulke broodjes gegeten.

Jasper
20 outubro 2023

Uitstekend geholpen en de broodjes zijn van topniveau!

Megan
15 outubro 2023

De broodjes zijn super lekker, maar bij het ophalen van mijn bestelling zag ik dat er een paar mensen met lang en los haar de broodjes staan klaar te maken. Ik wil niet als een zeur overkomen maar laat die werknemers een haarelastiek dragen zodat de kans klein is dat iemand een haar treft in hun broodje

Reacção a Bun

Dat is inderdaad niet netjes. Gister was ik zelf niet aanwezig maar ga er op letten dat mensen met lang haar een petje of elastiek gebruiken. Thanks voor de feedback!

Angelique
11 outubro 2023

Mijn man en ik houden van bun. We hebben elke maand een bundag, maar gaan volgens mij elke week wel 1 keer langs. Vriendelijke mensen en lekkere broodjes.

Chayenne
7 outubro 2023

de broodjes zijn echt geweldig, highly recommended!

Daan
7 outubro 2023

Altijd lekker

Wouter
4 outubro 2023

Beste broodjes van Rotterdam. En altijd hele lieve mensen :)

Irene
1 outubro 2023

Super lekker, heerlijk en op tijd klaar

Joe
28 setembro 2023

Great sandwiches as always, ready to pick up on time and still toasty warm. Keep doing what you're doing, don't stop x

Rosa
15 setembro 2023
Transnordic Rotterdam
14 setembro 2023

de Bom !

Aleyna
8 setembro 2023

Beste goedgevulde broodje ooit! Prijs en kwaliteit is zeker goed

Sabine
6 setembro 2023

Duur, maar goed!

Transnordic Rortterdam
6 setembro 2023

Kan helaas maar 5 sterren geven... Alles helemaal top, nix meer aan doen !

Mitchel
31 agosto 2023

Was weer heeeeerluk!

Adriana
28 agosto 2023

Heerlijke broodjes!

Hidson
27 agosto 2023
dorine
20 agosto 2023

als altijd, wederom 5 sterren. bestelling stond klaar op de afgesproken tijd en was van TOP smakelijkheid!

Saskia R.
19 agosto 2023

Drie verschillende broodjes besteld en ze waren allemaal heerlijk. Had besteld om af te halen en was aangenaam verrast dat mijn broodjes al klaar waren toen ik aan kwam, terwijl het heel druk was in de zaak. Goede service, heerlijk eten!

Deise
17 agosto 2023

Altijd tevreden over de bestellingen en vandaag helemaal. Er was iets mis gegaan met het broodje en super goed en snel opgelost door Bun. Aanrader!

Stevie
9 agosto 2023

De beste broodjes haal je bij BUN. Voor een vriendelijk lach van de medewerker achter de kassa moet je vandaag ergens anders zijn. Ben ik niet van jullie gewend.

Reacção a Bun

Excuses Stevie! Ik ga het intern even bespreken

dorine
5 agosto 2023

t was ook vanmiddag weer om door een ringetje halen: het online bestel proces gaat perfect, jullie zijn altijd prachtig op tijd klaar, en de broodjes zijn consequent van hoogstaande kwaliteit! de zaak barste uit zijn voegen van de klandize (zaterdag 14 uur) maar mijn bestelling stond klaar op de afgesproken tijd!

Emma
5 agosto 2023

Geweldige broodjes! Heerlijke en unieke smaken en mijn favoriet is de melanzane !!

Tessy
3 agosto 2023

Heerlijk broodje panko honey mosterd.

S
30 julho 2023
Diana
30 julho 2023

Heerlijk smaken combinaties!

Maria
30 julho 2023
Diana
21 julho 2023

Het was t wachten waard đŸ‘đŸŒ